Monday, March 21, 2011

SALMA MENTOR TAK CANTIK KER??



Hari ni Ahad, so aku memang tak pernah melepaskan peluang untuk menonton Mentor.

Dan aku adalah salah seorang yang kagum dengan suara Salma. Gila power kot...

Susah nak cari orang yang sora power cam tu



Tapi kumpulan B ni, saingan yang paling sengit untuk Salma adalah datang dari Iqa protege Edry KRU.

2-2 sora best, tapi Salma lagi mantap kot...

Dan malam ni, dengan mekap yang sesuai dengan muka dia nampak dia lebih manis.

Itulah sebenarnya kelebihan wanita, kalau tak cantik pon boleh nampak cantik bila mekap.

Tapi aku tak pandai mekap. Sayangkan perempuan tapi tak pandai mekap.

Tak pa natural beuty itu lagi penting kan? Hihihi...

So pada aku, cantik ke tak belakang kira yang penting sekali cantik dari dalam. Bila dalaman cantik semua nampak cantik dan sempurna.

=)


9 comments:

  1. ya betol! statement yg bawah tu laa.Salma ni kalo tengok muka dia bahgian atas ada iras2 elly Mazlin

    ReplyDelete
  2. sbb tu la terpikat dengan dia..huhuhu..
    ade dlm entry ni..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/03/aku-terpikat-dengan-dia.html

    ReplyDelete
  3. cantik tp suara x sedap pun album x laku jugak...

    ReplyDelete
  4. biar tak cantik rupa tapi cantik hati..kan2?

    tapi malam ni salma nmpk cute sangat macam elly mazlien pun ade rupa die sekali tengok..^_^

    ReplyDelete
  5. ctk x penting sgt kan yg penting bakat...btul x..???

    ReplyDelete
  6. eh betul macam elly mzlin..
    jarang tgk tv..hoho

    ReplyDelete
  7. manusia ni memang , sukapertikai benda pelik..tak cantik la apa la..mengada2

    ReplyDelete
  8. memang....ramai orang sekrang nilai sesuatu bukan berdasarkan dalaman.dorang tengok luaran je. bagi diorang,kalau luar cantik,dalam lagi absolutely cantik kot.merepek jee

    ReplyDelete
  9. meletop salma ni like...erk jgn la duk nilai cmtu ish2 mcm2

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi