Wednesday, March 2, 2011

TERUJA BILA MEMAKAI BAJU KURUNG


Hari ni bangun dengan semangatnya p iron baju kurung disebabkan kelas aku akan diadakan sesi fotografi hari ni.

Haruslah berpakaian formal.

Kalau ampa nak tau dekat U aku ni, etika berpakaian tak la ketat sangat macam sesetengah U yang diwajibkan memakai baju kurung. Kalau kat sini terpulang nak pakai baju apa pon jangan sampai tak pakai baju sudah.

Selalunya pilihan pakaian aku ke kelas hanya lah T-shirt dan seluar jeans. Simple je kan?

Bukan apa, senang, cepat dan mudah, eh senang dan mudah tu bukan sama ker maksud dia?

Wat ever la...kan?

So pilihan warna baju aku hari ni adalah purple my feveret kaler. (Macam la aku ada baju warna lain selain purple)







Disebabkan aku ni rendah, harus lah memakai heel ye dak?

Dan aku berjaya dari menempatkan diri di barisan tengah bukannya di tepi sebab dalam susunan gambar, yang tinggi di tengah dan yang rendah di tepi. Tapi aku tak tinggi mana la sebab aku berdiri di barisan pertama hahaha... =P

Tu pon bangga cisss...

Duduk pon aku rendah apatah lagi kalau berdiri


Usha kasut aku lawa dak? Hihihi...



Sebelum nak gerak ke tempat yang sepatutnya sempat lagi kami bergambar dulu dengan pensyarah, Dr Angeline dia ajar Medical Social Work.




Geng-geng perempuan sahaja, cun kan?

Nak berkenalan?? Meh ngorat aku dulu

Hihihi...

=P




7 comments:

  1. salam...
    fiwettttttttttttt..senyum mau manih....memang manih

    ReplyDelete
  2. siapa bilang gadis melayu x menawan..x menarik hati..tiada memikat..lalala...

    iKaN kELi HaSiL dARiPaDA BaHaN KiTar SemULa

    ReplyDelete
  3. sama la kita...
    hari nie pun aini p kuliah pakai baju kurung colour purple...=)

    ReplyDelete
  4. wah... macam dekat sekolahlah pula rasanya sebab dulu sekolah ada ambil2 gambar macam ni...
    sekarang dekat U dah tak ada... nak ambil gambar batch pun tak ada orang nak snap...
    heheh...
    (n_n)

    ReplyDelete
  5. piwittt..manis..
    me suka kebaya..hehe

    ReplyDelete
  6. eh eh kebetulan Sarah ngah pakai bju kurung purple dok baca entry nie. Huuuuuuuuuuuu. Kalau uitm hari isnin mmg kena pakai bju kurung. Pastu hari2 laen depends la kepada Lecturer tu . Ada setengah x suka kalau pakai t shirt + jeans. so pakai ja la baju kurung tiap2 hari. Lg senang

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi