Wednesday, March 23, 2011

UPDATE: GATHERING BLOGGER UTARA BERSAMA ANAK YATIM SINARAN KASIH




TARIKH: 26 MAC 2011

HARI: SABTU

MASA: 12 TENGAHARI - 4.30 PETANG

TEMPAT: TANJUNG ASAM, TELUK KUMBAR PULAU PINANG

BAYARAN: RM 15 SEORANG

PENGLIBATAN: BLOGGER UTARA DAN ANAK YATIM SINARAN KASIH PULAU PINANG

Align Center



Gathering Blogger Utara kali ini akan turut dimeriahkan dengan kehadiran anak yatim dari Rumah Sinaran Kasih.

Pelbagai aktiviti yang menarik telah dirancang untuk menghangatkan lagi Gathering kali ini.
Jadi jangan lepaskan peluang anda untuk bersama-sama memeriahkan Gathering kali ini.

Selain dapat beramah mesra sesama Blogger kita turut dapat berbakti dan menggembirakan anak-anak yatim.

Kalau ada pihak yang ingin menaja, sangat dialu-alukan

=)







14 comments:

  1. Waaaaa bagus2.. hihihi... baper org erk sekali ngan anak yatim??

    ReplyDelete
  2. ape kate kite g naik bas??ika nk g tp xde transport la..huu~jeles..

    ReplyDelete
  3. ala tk dpt join , ada di sarawak la . blaja . buat lah gatheirng time budak u cuti , huhu :)

    ReplyDelete
  4. wah, blogger beramal..bagus2..jauh sgt nk join..

    ReplyDelete
  5. manja x dpt join, coz buzy ngan keje2 kat U huhu

    ReplyDelete
  6. siannya lmbt dpt info pasal anak-anak yatim ni pun join wuwu T___T best gak tu sambil beramal huhu tp kan nnti kita buat lain nk?time puasa lg best huhu dulu pi time puasa jmpa anak yatim best wuwu

    ReplyDelete
  7. bagus giler kowt!! tahniah la makcik GKSB...=p

    ReplyDelete
  8. alhmdulillah....smga bergmbira semua.. ruginye xdapt join..mybe nxtime :)

    ReplyDelete
  9. waahhhh....baru tau kewujudan kelab ni...kenapa cik bebel xtau eh..dah add di FB...kebetulan 256hb ni turun penang...kalau walk in boleh ka??

    ReplyDelete
  10. tahniah pada geng KBU..! semoga selalu sukses!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi