Sunday, March 6, 2011

WAJARKAH WANITA HANYA MENGHARAPKAN LELAKI SAHAJA???



Semalam ada 1 post aku ketengahkan di group sahabat blogger.

Jom kita tengok apa yang kami bincangkan.





Lepas tu dapat soalan cepu mas



Hahaha...

Aku memang nak kawen pon, tapi tak tau bila. Banyak lagi benda yang aku belum capai selain daripada kawen.



Lepas ada yang tanya aku dah buat survey ke?






Sapa kata FB ni buang masa? Sapa kata FB ni lagho??

Sebenarnya semua ni bergantung kepada diri kita sendiri. Kalau kita sendiri yang tidak pandai membahagikan masa wajarkah kita menyalahkn FB sebagai penyebab?

Selain group menjadi tempat untuk promote blog apa kata anda utarakan soalan-soalan tertentu supaya kita dapat tahu respon orang lain terhadap sesuatu perkara.

Jangan post link blog pastu blah

ye dak??

Pastu kata group tu tak best. Macam mana nak best kalau masuk baru sekali, post baru sekali tetiba tak ada orang nak komen entry kita sentap sampai nak leave group apa cerrr???



10 comments:

  1. betol3...tapi ada laki yg mengharap kat wanita utk buat kerja . demm ! tak suke laki camtu.huhuh

    ehh yg last tu cam tau je..kekeke :P

    ReplyDelete
  2. sebab tu ilmu tu penting..lelaki sekarang ni ratio kecik pada pompuan..so,diowang ada tendency nak kawen lagi 3..kalo dia bertanggungjawab penuh kat semua isteri2 dia xpe gak..kalo dia wat xtahu je pompuan yang merana...

    ReplyDelete
  3. @misnanarizal

    takut la kalo dpt laki yg xbertanggungjawab....

    ReplyDelete
  4. hrp2 kita dpt laki yg brtanggjwb la kan gksb.. :)

    ReplyDelete
  5. hahhaha... macam marah je..

    psst:/ kawen jgn lupa jemput shah noh!! hahahhaha.

    ReplyDelete
  6. Salam..ehhe..bila nak kawen ?
    oo..kes leave tuh eh..sy tau sy tau..hehe

    ReplyDelete
  7. alah yg leave group tu konon hot sgt la tu. nak masuk group pastu nak org tego.. ape cte camtu...

    ReplyDelete
  8. bile pompuan jadik independent...sang lelaki sebok nak lepas tangan plak.. tu yg terbalik tu..patut sama2 laa kan.. berat sama dipikul, ringan sama dijinjing:)

    ReplyDelete
  9. setuju...hurm, lama dah tak masuk fb...



    NEW ENTRY: Aku BUKAN orang Semenanjung

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi