Tuesday, March 8, 2011

YAKIN BOLEH! PASTI BOLEH!



Perghh agak sibuk juga aku minggu ni.

Design T-Shirt dah settle cuma tunggu untuk tempahan saja.

Sapa yang terlepas pasal T-Shirt Kami Blogger Utagha KLIK SINI.

Lepas ni tinggal nak settle kan untuk Gathering plak. Pasal tu nanti aku gtau kemudian.

Aku nak bagi tumpuan untuk siapkan assignment dan presentation untuk oral test.

Sebab tu aku selalu sakit kepala kot. Banyak sangat fikir.

Insyaallah aku boleh. Yakin boleh!

7 comments:

  1. byk projek ni, rehat2 sikit...nanti sambung balik ;)

    ReplyDelete
  2. Salam ..Malaysia boleh ! Yakin boleh !! ;D

    ReplyDelete
  3. insyaAllah , buat dgn ikhlas tak la rsa ltih sgt akak ^^ mesti boleh!

    ReplyDelete
  4. xpe2....
    do the important dulu erk...
    keep it up......

    ReplyDelete
  5. kamu boleh...

    good luck untuk semuanya...
    (n_n)

    ReplyDelete
  6. waaa...bz betul adk sorg ni..
    jaga kesihatan tu tau..hoho

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi