Tuesday, April 19, 2011

BLACK~SOFEA JANE: TERBUAI-BUAI PERASAAN MENDENGARNYA

Antara banyak-banyak lagu kan, salah satu lagu feveret aku adalah lagu Sofea Jane nyanyian Black.

Suara dia memang mantap

Kalau yang belum pernah dengar lagu ni cam mana meh tengok video ni yang aku amik kat youtube siap lirik sekali lagi aku bagi.

Tapi bukan Black yang nyanyi cuma cover by Bujerk. Boleh tahan la suara dia. Dan nyanyi dalam toilet tu..cool~~

hehehe

Jom layannn..

Zaassss







Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca
Yang tak bisa disentuh
Namun hanya boleh dipandang
Ingin sekali ku sentuh
Ingin jua ku memiliki

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti


Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Chorus
Andai kau tahu
Apa yang ku mahu
Mahukan dirimu ‘tuk mendekatiku
Dan aku tak bisa memaksa dirimu
Walau dalam tidur
Ku kan menantimu hingga akhir nanti

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Ulang Chorus 2X





11 comments:

  1. bujerk ni sapa ea gk? sedap gak sora dia :D

    ReplyDelete
  2. best kan lagu neh....ila pun suka..layan ja...;_)

    ReplyDelete
  3. eh sdap jgak lah suara dia even kat toilet..bhahaha!

    ReplyDelete
  4. terbaek dari bendang... kenapa tajuk lagu tu mcm takda kena mengena dengan lirik lagu tu...hmmph?

    ReplyDelete
  5. fav zacky gak... lgu nie bg dekat awekz mse mula2 nk gthu perasaan den nie haa.. hehee.. :D

    ReplyDelete
  6. OE suka jugak dengan lagu nie....
    kalau dengar tu sampai tak nak berhenti...
    lepas tu nak dengar lagi...
    nak dengar lagi... berhantu sungguh lagu nie...
    hehe...
    suka sangat...
    (n_n)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi