Saturday, April 16, 2011

BLOG REVIEW: AL-AZRUL SI SPIDERMAN =)



Assalamualaikum..

Halu2....dengan kerajinan yang tahap maksimum GKSB akan terjah seorang blogger ni untuk di review.

Blogger tersebut adalah




Cuba ampa tengok banner dia, spider tu. Ni ada kaitan dengan Kumpulan Spider ka? Hehe..

Mungkin Azrul ni spiderman. Hehehe gurau jer Azrul. Cuba ampa tengok tagline dia banner Azrul, "Melangkah Menuju Cinta". Kalau ampa nak tau kaitan spider tu dengan tagline, kena la p terjah blog dia nanti.

Dalam banyak-banyak entry dia, aku suka entry pasal kawan.


KLIK SINI untuk baca sambungan entry



Macam dia tulis, tak semua kawan boleh faham diri dia. Macam tu juga kita, tak semua kawan betul-betul adalah kawan kita kerana "kawan" itu sendiri banyak tafsirannya pada kita.

Dan aku rasa, Azrul ni mungkin akan menjadi salah seorang blogger yang terkenal nanti. Bukan calang-calang orang ni. Student UNIKL MIAT tu... iaitu Institut Teknologi Penerbangan Malaysia tu. Mesti mahir berkaitan dengan kapal terbang ni kan?

Kalau tak percaya p baca kat ENTRY NI

Cuma GKSB nak tegur sket pasal beberapa perkara di blog Azrul.

GK cadangkan supaya Azrul buang lagu yang berkumandang di blog Azrul. Kerana selalunya orang ke blog kita untuk membaca apa yang kita tulis bukannya untuk dengar lagu. Sebab selalunya semasa blogwalking, pembaca akan membuka banyak blog dalam 1 masa.

Bayangkan kalau dia buka 10 blog serentak, dan 10 blog tersebut mempunyai lagu di blog masing-masing, mesti banyak lagu yang berkumandang serentak. Boleh bayangkan keadaannya ketika itu?

Selain itu, di side bar, buang widget yang tak perlu kerana ia akan memberatkan blog dan mengambil masa untuk loading bila buka blog Azrul.

Dan untuk kotak komen, apa kata Azrul guna pop up window. Tutorialnya boleh rujuk TUTORIAL UBAH KOTAK KOMEN



Jadi setakat itu saja blog review kali ini. Diharapkan Azrul boleh terima segala cadangan GKSB untuk memperbaiki lagi blog Azrul dan insyaallah jika Azrul rajin update dan blogwalking mesti blog Azrul akan dikenali 1 hari nanti.

Dengan ini, GKSB nak jemput semua blogger ke BLOG AL- AZRUL <---Klik Sini

Jom kita berkenalan dan menambah teman blogger =)



11 comments:

  1. Hidup spider!!!
    Rajin le GKSB review blog...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Cik GKSB, komen dan ulasan yg bagus... Insyaallah, sya akn perbaiki sgala kekurangan...

    ReplyDelete
  3. anda di tag http://nazariahmohdmurad.blogspot.com/2011/04/first-giveaway-at-my-life-on-pixel.html

    ReplyDelete
  4. seronok la depa review blog.. blog naif dak ni tadak plak y nak mai.. huu.. sadis aa

    ReplyDelete
  5. @jinggo

    terima kasih cikgu jinggo, lama tak dengar cerita =)

    ReplyDelete
  6. rajinnya buat blog review...siap bagi komen lagi...


    New Entry: [Contest] Preloved items to let go

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi