Tuesday, April 19, 2011

CARELESS~SAMPAI KE PERLIS BARU TAHU RUPA-RUPANYA........



Assalamualaikum...

Wiwit...

Ini minggu lepas punya cerita dimana aku ke Perlis konon-kononnya nak bagi T-Shirt KBU kat Si Hidir ni, sekali bila sampai sana check dalam plastik baju dia tak ada. Tertinggal kat Penang nuuuu...

Careless kan aku ni?? Aiyooo...

Dah la masa tu dah sampai Perlis. Tapi p la juga jumpa dia kat Dewan 2020 sebab kebetulan dia ada exhibition untuk FYP kat sana. Budak kejuruteraan katakan hehe...

Petang tu contact Hidir Sekali lagi n ajak Syaliza sama lepak Kola Perlis. Errr..bukan aku sorang ja sekali dengan TTM aku angkut huhu...


Nampak kurang ketinggian di situ huhu



Kami lepak situ sambil makan Lok Cheng kan orang Perlis panggil bagi yg cucuk-cucuk tu.

Dan Hidir belanja. Buktinya ada di bawah ni hehe




Aku panggil makanan ni cucuk-cucuk ja. Tapi bukan yang cucuk botox tu na...

Tak mo, tak mo, tak mo cam tu

=P



Lepas dok bergosip sakan sampai tak sedaq Masa dah Time. Eyh??

Masa nak balik tu dan lagi la Si Liza ni dok kata apa tak tau kat TTM.



Aku tak tau la Si Liza ni dok bagi amanat apa kat TTM.

Suruh masuk meminang aku cepat-cepat kot haha...

Wekkk prasantan.


Sapa-sapa yang dok Perlis tu, gtau la aku tinggalkan no fon ka senang sket bila sampai sana boleh la jumpa ampa sekali ye dak??

=)


21 comments:

  1. ehem3.. cik gk lupa budak nie.. sob3...

    ReplyDelete
  2. amanat baek punya taw~muahahah...

    ReplyDelete
  3. kalo tak leh umpa GK hari tu.liza ada ajak, tp masa tu dh otw balik SP..huhu..xdak rejeki lagi la nk jmpa GK nmpknya..hehe

    ReplyDelete
  4. todiaaaaaaaa...hahha..malu ngat aih kami..hahahah...lain kali mai perlis lg..nora plak belanja~

    ReplyDelete
  5. @nora

    ingat jer yang...time tu nora p penang, ingat lagi tak status nora kat FB tu?

    ReplyDelete
  6. oho...
    tulah tu... sebelum pergi fikir habis2 dulu...
    hehe.... (membebel macam mak)

    nasib baik sampai dekat sana, ada benda yang nak dibuat...
    kan best jalan2....
    gi pantai ke???
    (n_n)

    ReplyDelete
  7. hohohoho... lama giloss xguna frasa masa dah time.. hihihi.. dulu dalam kelas biologi selalu time presentation akan kena masa dah time..hahah.. yala, xtau nak berenti bila dah buka mulut..hoho

    ReplyDelete
  8. saya kat langkawi... klu gtau n plan baik2... musti dapat g mainland jumpak gksb.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. alaaa...nk tgk ttm 2..sja taw gk dok sorok..

    ReplyDelete
  10. unimap ke bro tu? haha.. bangga ceq..
    lepak kuala nanti roger2 la.. kolej ceq kat situ ja :)

    ReplyDelete
  11. awat yg tengah pakai tudung biru 2 rendah ja...bukn ka dya tnggi dr angah kan.???lalalal

    ReplyDelete
  12. lupe nih mesti byk pkir nih,, ahahahaha ^_^ (Komen skit blog poi lau rjin)lalala

    ReplyDelete
  13. Nasib baiklah marka kiut ni takdak ;p

    ReplyDelete
  14. hahahah... sian ampa.. dah sampai peghelih baru tau careless.... tak pa lain kali mai lain... jangan lupa singgah arau.... nak habaq pi kami ni org arau.....

    ReplyDelete
  15. amboii.. smpai ke perlis tolong antaq baju..

    yg sy ni smpai ke rumah. ahaha.. ;-p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi