Wednesday, April 27, 2011

GROUP ANTI-BLOGGER?????


Kah kah kah...

Group macam ni pon ada??

Tengok info profile kat FB mengaji tinggi, sekolah hebat-hebat, rupanya belajaq ja tinggi bodoh bertingkat-tingkat.

Pada admin dan konco-konconya ada akal saja tapi tak guna akal sebaiknya.

Apa jadahnya p create group macam tu???

Memang tak ada motif langsung pastu curi gambar orang lain buat pic profile, ni kes lelaki tak ada t***r.

Yang herannya pompuan pon join sekaki. Yang pakai tudung plak tu. Group yang tak ada pekdah cm ni pon nak join.

Cara dia, dia join group dalam FB pastu invite kawan dia ramai-ramai join group tu dan buat kacau kat group. Nasib baik group Kami Blogger Utagha closed group, memang aku dah tapis tapi terlepas plak sorang dua.

Depa pon blogger juga tapi anti dengan blogger nampak sangat kebodohan di situ. Opsss "menghangjeng" plak.

Pada ampa yang ada akai tu, Tuhan dah bagi elok-elok guna ke jalan yang betol. Jangan dok mengaji tinggi saja tapi bodoh bertingkat-tingkat.

Senyum Mau Maneh



NOTACIKGADIS: Kompom lepas ni aku kena serang dengan depa haha.. Ada aku kisah??



KLIK KAT SINI UNTUK VOTE




16 comments:

  1. Hahaha...Suka Ayah Yg First Tu Cik Blogger Utaqha

    "Tengok info profile kat FB mengaji tinggi, sekolah hebat-hebat, rupanya belajaq ja tinggi bodoh bertingkat-tingkat"

    Memang Padu Ayat Kena Kt Depa Noh..hihi

    ReplyDelete
  2. stujuk!!!!!!!!!
    yg pompuan pun dok maki mcm laki,,,haishhhh

    ReplyDelete
  3. tulah. bila fb disalahgunakan. mana kes group hina islam lah. ni nak anti blogger pulak dah. macam3 lah. hurrmm...

    ReplyDelete
  4. ade gak terbaca psl ni...grrr geram jer

    ReplyDelete
  5. makin ramai la org yg like page tu pas baca entry ni hehehe salam singgah dan ziarah :)

    ReplyDelete
  6. tu budak-budak fucking..
    *aku kalo marah suke mencarut...sory yerk..

    T***r ape yerk?
    penat dok piki..heheh

    ReplyDelete
  7. SILE SERANG KAMI OKEHH ??? :) heheh ~

    ReplyDelete
  8. ish ish,tak boleh pakai depa ni.

    ReplyDelete
  9. Salam kak,

    first thing 2 say, saya wakil group anti blogger ingin memohon maaf atas kekecohan kami tadi

    Kami akui kesilapan kami

    Saya mintak tolong, sila pesan kat pemilik blog hijau itu bumi tuhan

    sila delete URL profile kami

    akhir kata, minta maaf

    ReplyDelete
  10. dah fire depa kak

    http://www.tintapenaku.com/2011/04/perlu-ke-nak-dengki-ngan-kitorang.html

    hahaha..depa jeles dgn kita..lebih2 lagi KBU..sbb KBU pemes..hahaha

    ReplyDelete
  11. ada jugak ke? owh...mungkin sebab lama dah tak buka godek2 fb, jadi tak tahu....hehehehe



    New Entry: Clarins free skincare trial products

    ReplyDelete
  12. tudien.. awat lagu 2 kita duk kacu depa ka??? ish xpueh aty eh ceq nk tgk dpa kata pa :)

    ReplyDelete
  13. adoi..mcm2 hal..apalah yg diorg xpuas hati dgn blogger nie..huhu..
    Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
    Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi