Thursday, April 7, 2011

HYE SAYA NEWBIE, JEMPUT LA KE BLOG SAYA ~ SUNGGUH AKU MENYAMPAH DENGAN STATUS NI



Perasan tak kalau kat mana-mana group kan mesti ada yang post status cam ni

"Hye saya newbie, jemput la ke blog saya."

Sekali masuk tengok followers dah cecah beratus, ada yang beribu pon ada.

Serius, aku cukup menyampah kalau baca status cam ni dekat mana-mana group. Nak cari perhatian kah? Atau sengaja nak menipu orang?

Memang ada yang jenis suka main-main dan gurau-gurau cam tu, tak kisah la kan. Tapi kalau dah selalu sangat asyik-asyik muka yang sama ja buat status cam tu lama-lama naik menyampah juga aku.

Rasanya bukan aku sorang ja, ramai orang pon rasa cam tu cuma malas nak tegur.

Tadi aku try buat status cam tu kat group KBU nak tengok reaksi orang. Mesti ada yang menyampah kan? Siap ada nak tampar aku lagi haha...

Tapi bila suruh depa tengok balik komen-komen yang ada tu, mesti depa tau kenapa aku buat status macam tu.

Kadang-kadang nak tegur orang ni kena guna cara yang unik sket. Daripada tegur direct. Satgi ada yang tersentap payah.

Orang zaman sekarang ni sensitif dia lain macam sket.

Sekian,

Ikhlas menegur,

Gadis Kampung Separa Bandar





Jom Singgah blog

DAUS~Si banyak skandal

MUNET~Si Minah rempit

EFA~Si kecik yang pemalu



23 comments:

  1. hai gksb :)
    saya blogger blog baru.
    mai la singgah blog saya.
    follower tak ribu apatah lagi riban.
    mai sainggah naa. cek tunggu :D

    ReplyDelete
  2. ceeewahhh gambo yg last tu.. hehe.. :)

    ReplyDelete
  3. selalunya kalo tegur tak makan saman..kalo perli best sikit...biaq depa sentap..hehe

    ReplyDelete
  4. ada butui !! lenkali nak tulis camnni

    <-- saya otai belog .. hihik ;p

    ReplyDelete
  5. sy mmg newbie x sampai 3 bulan pun blog tp follower dah 400++.. eh leh kategori newbie lg x tu??? hehe

    ReplyDelete
  6. Hye saya newbie, jemput la ke blog saya =.="..hahha..mmg menyampah... aishh~

    ReplyDelete
  7. ada jugak yg asal singgah ayat tu je dia guna utk komen. tak kisah la entry pasal apa pun.

    pun menyampah jugak kalau cenggitu~

    ReplyDelete
  8. hahaha...newbie tu apa?br sebulan berblog tp ribu riban follower atau org dah 4 thn berblog tp ada 5 org follower?

    ReplyDelete
  9. bila habis entry ja..mesti ada gambaq dia..hehe..saya sokong cik Gk...baik amik tauk dalam longkang pun xpa..haha

    ReplyDelete
  10. sokong gak tp dah jd malas kalau duk ckp cmtu ja grr...

    ReplyDelete
  11. bukan takat kat FB je anyss..kat belog pun ade..kite cite pasal lain die p tinggalkan komen cenggitu pulak..aishooo...

    ReplyDelete
  12. saya pun newbie jugak..meh la jemput ke belog saya..


    HAHAHAAH!

    ReplyDelete
  13. hahah... akok, saya newbie jugak
    tapi, boleh je nak panggil newbaby gittew... aww

    ReplyDelete
  14. eyka slalu kot buat cm2..eyka ke gksb??:)

    ReplyDelete
  15. hye gksb.. still remember me?

    ReplyDelete
  16. hai GKSB..jemputlah ke blog ai yg diva tu..ekekeke!
    ade rase nak lempang MDT tak??

    ReplyDelete
  17. ada jugak yg mcm ni.. "hye,,i dh follow u..follow la i balik" <--nyampah-->

    ReplyDelete
  18. nak wat camna..sabaq ja la..kerena org yg pelbagai ragam...fenin2..

    ReplyDelete
  19. haha..sempat lagi promote gambar..

    ReplyDelete
  20. mai nak ngaku sat...
    haha
    KAMI BUKAN NEWBIE..:DD
    kami dah basi tp org tak kenai :P ..hahaha..

    ReplyDelete
  21. hehehe...i'm newbie here...(mcm biasa baca saja...)kalau kesian kat saya jom ramai-ramai mai ke blog saya... yg penting tolong komen apa yg patut noooo....

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi