Wednesday, April 6, 2011

KENANGAN SEMALAM



Perasan tak aku jarang update blog macam dulu?

Kalau dulu sehari mesti 3 post.

Sekarang ni, sehari 1 post pon susah.

Agak bz al-maklum la pelajar tahun akhir yang tengah nak final exam.

So petang-petang cmni nak ajak ampa layan lagu jiwang....

Kat telinga aku ni terngiang-ngiang dah 1 lagu sejak si Daus ni karok lagu ni. Tiap2 malam mesti nak suruh dia nyanyi.. Opsss terpecah rahsia plak. Keh3...

Jom layan lagu ni. Tapi aku letak lirik ja. Kalau nak dengar p cari kat youtube. Ampa kalau tak tau lagu ni saja la..


Lirik Kenangan Semalam - Olan

Oh kenangan
Kenangan mengusik jiwa
Ku terhempas...

Jauh di sudut mata
Jiwa kian terpisah
Makin sengsara...

Oh sesalan
Sesalan datang meragut
Hati pedih...

Tak mungkin dapat dilupa
Segala yang kita bina
Hancur akhirnya...

( korus )
Sampai masa ku teringat
Segala pahit menikam rasa
Hening semalaman
Ku di pusara
Cinta airmata

Oh semalam ku terbenam
Di lubuk asmaraku
Yang jauh ku kembara
Jauh perjalanan
Jauh destinasiku
Namun tidak kesampaian
Ke arah tujuanku...

( ulang korus )



Sesekali teringat kenangan semalam seronok juga kan?



Jom singgah blog 3 dara pujaan iaitu

MUSLIMAH OPTIMIS~Yang penuh kata-kata nasihat

MICAH~Yang kecik molek

ADISH SHIDA~kakak yang awek muda


8 comments:

  1. malam ni nak kol adam sblm tido...kakak awek muda kakak budak kecik kanak2 tua..itu adalah kak

    ReplyDelete
  2. tulis la skit..pasal kehenseman daus tu..nak tau..haha

    ReplyDelete
  3. waaa.....sdh kan bila dh final year...

    ReplyDelete
  4. hehehe..maceh GK..blog kami penuh kata2 nasihat ka?? hihihii... biasa ja.. blog ampa pun ada kata2 nasihat gak

    ReplyDelete
  5. menusuk jantung sis..huhu.apa pun jgn tak update tau

    ReplyDelete
  6. eh?lagu pebret!ehehe..


    gudluck anyss untuk final exam nnt..^_^

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi