Tuesday, April 19, 2011

KENAPA BLOG BEAUTIFUL NARA TAK BOLEH NAK BUKA?

Apsal blog beutiful nara tak boleh buka eyh?

Bila buka ja jadi cam ni.



Cuba tengok tulisan kat anak panah merah tu..

Apa pasal eyh?

Dah la aku suka baca gak blog beutifulnara ni.

Ada sapa2 tau apa yang terjadi?


10 comments:

  1. sebab dia nak cik gk study..hehehe

    ReplyDelete
  2. OK JE.. BOLE BUKAK... SEKALI TENGOK GAMBAR MEMEY DEPAN SKALI..HIHIHIHI

    ReplyDelete
  3. cube delete history...
    pastu buka balik...

    ReplyDelete
  4. anis..kena delete history, cookies n cache dulu baru leh bukak...

    ReplyDelete
  5. @qyqa

    huhu thanks gtau ni guna PC kat rumah sbb tu prob sket kot...

    ReplyDelete
  6. OE tahu kewujudan ini blog tapi tak pernah pergi tengok ada apa di sana..
    hehe...
    (n_n)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi