Tuesday, April 26, 2011

KITA KAWAN SAMPAI MATI OK???



Assalamualaikum...

Sebelum aku meneruskan entry ni, kalau ampa belum baca entry sebelum ni mai baca kat SINI dulu.

Ok entry kali ni aku nak coretkan sedikit perkara-perkara menarik yang berlaku di sebalik tabir Majlis Perpisahan ini.


1. Raja gelak boleh dinobatkan kepada Hidir. Dah la paling kecoh, kuat gelak.. Caras habis nadzri yang dulu dok pot pet pot pet sakan sangat. Kira ambil alih takhta banyak cakap la...

Kalau ampa tak caya, aku ada bukti dia. Cuba tengok yang baju hijau yang dok pegang gelas tu



Kan?? Kira ampa percaya dah apa aku tulis ni. Siap bukti lagi tu....




2. Azlan menjadi tumpuan ketika sesi ice-breaking. Bila dia bagitau umur dia semua kata "haaaa....biaq betoi??" Pakat tak percaya.

Umur dia 26 tahun. Mesti ampa pon tak percaya


Single lagi tu p la ngorat ececece.... Tapi aku dah cop borang 1 hahaha.. =P




3. Tiba-tiba ada geng susu. Ni la geng susu yang dimaksudkan tu



Macam mana dapat geng Susu??

Nadzri atau lebih dikenali sebagai Nadh dia mai bawa penyakit, dia sakit mata. Pastu kak shida kata la orang kata kalau sakit mata amik susu ibu titik dekat mata. Time tu aku dah gelak dekah-dekah dah.

NadH cakap tak kan nadh nak p wad bersalin p minta susu ibu kot mau kena katok nanti hahaha...

Terus nadh panggil kami yang ada kat situ geng susu haha...



Iklan sat makanan yang ada hari tu





4. Antara orang yang paling banyak kena bahan hari tu adalah aku. Dah la kena cop kuat gelak iaitu geng ngan Hidir, pastu kena bahan gara-gara iphone4 baru aku ni la.

Ce tengok pic sket



Hari tu aku kena bahan gara-gara pakai nset ikat dengan getah, kali ni depa dok bahan pasal tukar nset ni plak. Bau kedai la. Sampai dalam FB pon dok bau lagi.

Geram betoi aku.. Yang paling kuat menyakat si Rambut Afro ni la.

Yang lain-lain pon tumpang sekaki bahan aku. Seronok nowh ampa dok bahan GK, tau la GK slalu dok usik ampa pon, kena kat GK, ampa tak lepas peluang nowh....




Tapi kan yang paling best sekali geng ni la..

Sempat online lagi tuuu.....




Serius, aku tak pernah lagi jumpa kawan-kawan yang happening macam ni. Yang boleh buat aku tergelak-gelak sampai nak terkeluar isi perut

Yang aku boleh rasa kejujuran dan keikhlasan depa

Yang tak pernah langsung ambil hati jika bergurau kasar

Yang sentiasa cuba jadi yang terbaik

Dan paling penting sekali tidak pernah sesekali membezakan antara satu sama lain.

Alhamdulillah aku sangat berbangga sebab dari mula lagi aku sentiasa pesan pada semua tak kiralah banyak mana pon followers ampa di blog, banyak atau sket, kita semua tetap sama tak ada yang berbeza.

Yang penting kena pandai bawa diri.

Dan aku bersyukur sangat sebab Allah anugerahkan aku 1 idea untuk aku mewujudkan group ini. Kalau tak, kita semua tak kan kenal antara satu sama lain.

Dan aku harap sangat kita semua kawan sampai mati. Jangan ada sengketa antara kita dan jangan sesekali jadi gunting dalam lipatan, tikam dari belakang atau pon kawan makan kawan.

Perangai aku ni satu ja, kalau orang baik dengan aku, aku boleh jadi berganda-ganda baik lagi untuk ampa tapi sekali ampa buat taik kat aku, sampai mati aku ingat. Muka pon aku tak mau tengok dah apatah lagi dengar nama~~Fuh....takut tak takut tak? Hihihi.. Ok GK serius ni..

=P

Apa-apa pon memang aku sayang ampa semua.

WE ARE FAMILY

=)









22 comments:

  1. wah menariknya...teringin nk berada disitu.^___^

    ReplyDelete
  2. JELEZZZZ TAHAP SUPER GABAN !

    *nak join jadik family dan kawan sampai mati ^^

    ReplyDelete
  3. WE ARE FAMILY !!!!!!

    SAYANGGGG SEMUAAAAA !!! ^^

    ReplyDelete
  4. yeeeeeeahhhhh! memang sporting pon,onie je tak dan nak menaip entri..... :)

    nanti onie buat lain....

    ReplyDelete
  5. miss u tooo adikku!!
    final year kan..
    study rerajin...kejar pointer tu..hehe

    eh ni kenduri ke apa ni??
    mcm raya pun ye.hehe
    ke mjlis tunang anis??hakhak

    ReplyDelete
  6. GK . . .
    sobbbb3..

    buat lagi event mcm ni plis.
    plisssss plisss plissss.
    T_T

    ReplyDelete
  7. afro jugak yang kena kan sian diaaa T.T

    ReplyDelete
  8. gk baru kena bahan gan depa..
    blom angah lagi..
    2 bru angah antor nadh,hidir,nadli...hahahha

    ReplyDelete
  9. huwargh T__T tak da rezeki nk join la wuwu tak pa insyaallah kalau ada lagi buat mini gath ka apa yg lain insyaallah akan join ampa semua terbaik ah :)

    ReplyDelete
  10. entry nie buat nora bertambah jeles... =(

    ReplyDelete
  11. alaaaaaaaaaaaaaaaa..jeles gile..tak dapat join sbb tak tau..uhuhu..jarang online FB dah skang..T_T

    ReplyDelete
  12. hahahhaa..terbaik dari ladang ni.. Hidir sememangnya paling bising!!! mulut pot pet pot pet dr awai smpai hbs..hahahha

    ReplyDelete
  13. sonok tgk gathering KBU nih, suma nya sporting...rasanya xda la negeri yg lepas bt gathering besar2 cam nih...

    congtarezzz gksb! :)

    ReplyDelete
  14. salam GK.... hmmm perangai kita lebih kurang sama la... tapi saya masih lembut hati sikit.... masih boleh memaafkan buat kali pertama kesalahan... tapi satu ja saya.... kalau org mengata saya dari belakang...... mengumpat la tu..... sampai mati saya tak akan maafkan......itu saja/..... Hamboiiiiiiii bestnya depa.....

    ReplyDelete
  15. hm memang best kenai ngn family KBU nie.....hope Allah akan berkati persaudaraan kita sehingga akhir hayat......

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi