Saturday, April 23, 2011

MEREMPIT PAKAI BAJU MELAYU??



Assalamualaikum...

Morning...

Pagi ni aku bersama bebudak group Kami Blogger Utagha akan menghadiri majlis perpisahan 3 kawan blogger kami iaitu Meaw, Tomato kering dan Tatia Bulat.

Depa ni bukan asal Penang dan hanya study kat Penang. So lepas ni maybe tak kan jumpa depa dah.

So majlis hari ni ada kelainan sket sebab kami semua dah berpakat nak pakai baju tradisional, yang perempuan baju kurung, yang lelaki baju melayu.

Aku tak tau la depa sanggup tak terima cabaran aku. Aku merempit pakai baju kurung dari AS ke Penang. Ada gak blogger lelaki yang akan merempit dari AS ni pakai baju melayu?? Tak tau la dia sanggup pakai ka tak.

Apa-apa hal pon aku update lagi pasal ni lepas tamat Majlis Perpisahan ni kat rumah depa.

Doakan perjalanan aku selamat pergi dan balik.


6 comments:

  1. semoga awak selamat dalam perjalanan.

    ReplyDelete
  2. merempit elok2 na...takot terkahwin kot jalan sebab segak sangat pakai bju kurung... =)

    ReplyDelete
  3. take care cik gk , kang jangan tibai heel 4 inci lak naik moto,jenuh,HAHA

    ReplyDelete
  4. huwaaaa nak ikot .
    jgn nak upload banyak sgt gambar hari raya hampa tuh .
    cek bako kang belog satu satu nanti=.=

    *jelez

    ReplyDelete
  5. p/s: AS tu amerika syarikat ka aloq staq?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi