Sunday, April 3, 2011

PEMENANG BIRTHDAY GIVEAWAY GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR

Sory terlewat sket nak umumkan pemenang, janji 2 April 2011 tapi disebabkan kelmarin sehari aku keluar, jadi aku umumkan hari ni.

Dengan ini Gadis Kampung Separa Bandar ingin mengumumkan pemenang bagi Birthday Giveaway GKSB,



Setelah menggunakan random.org maka no bertuah adalah seperti berikut:

Pemenang untuk cabutan pertama




Maka beliau akan memenangi sarung handset warna kuning+hitam






Pemenang Untuk Cabutan Kedua



No 42. Azie

Dengan hadiah berikut warna oren+hitam





Pemenang Untuk Cabutan Ketiga




Untuk hadiah berikut. Kuning+biru.

Dan apa yang menariknya Nora ni berasal dari Perlis dan kebetulan warna sarung handset ni melambangkan warna untuk negeri Perlis




Dan peserta pilihan GKSB berdasarkan entry yang kreatif dan tahu banyak mengenai GKSB adalah


GKSB ada sebab tersendiri mengapa GKSB memilih fatin sebagai pemenang. Kalau ampa nak tau sila p tengok entry tersebut. Klik pada nama Noor Fatin.

Pink+pepel


Disebabkan untuk menghargai peserta yang telah menggodek entry-entry lama GKSB untuk dipertaruhkan bagi GA ini, tetapi tidak memenanginya, GKSB ada hadiah saguhati untuk ampa.









Tahniah kepada pemenang dan terima kasih kepada semua peserta yang sudi join Birthday Giveaway GKSB.

Kepada mereka yang bertuah, sila tinggalkan nama, alamat, link blog, no telefon dan jenis hadiah yang dimenangi di email anyss273@gmail.com




15 comments:

  1. eh..awat kami xdak? oh..kami xjoin pon..huhu..

    ReplyDelete
  2. waaaaaaa suka2... cik gksb.. yang nora bagi by hand la no... hihihi.. leh jumpa cik gksb!! like3,,, terkejut nie..

    ReplyDelete
  3. alaaaaa!!!!! kak nora dapat no 66!! hahahaha...
    tp ada saguhati.. hehe.. =)

    ReplyDelete
  4. tahniah buat mereka yg dapat sarung hanset tu...lawalah....:-)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. tak sia2 join last minit.. thax ya GK even hadiah saguhati..hihihi.. sayang GK..hihi

    dan tahniah kepda yang menang..hihih

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...ada rezeki Cempaka kuning disini.Dah email details.Tahniah juga kpd semua pemenang yang lain.Tq GKSB.

    ReplyDelete
  7. wah tak sangka sy menang! hehe. thanks gksb! baru nak antar emel ni. thanx byk2. tahniah kpd pemenang2 yang lain :)

    ReplyDelete
  8. waah tahniah pada pemenang hehe

    ReplyDelete
  9. saya dah email.

    tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  10. sy xde rezeki, maybe coz zwat research pnuh psl GKSB, hehe..

    nway, jemput join GA sy ye..thnx!!

    http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/03/baby-hannahs-2nd-ga.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi