Tuesday, April 12, 2011

PENIAGA LUDAH DALAM AYAQ SOYA SEBELUM DIJUAL



Kat FB pakat dok kecoh dah pasal video ni...

Umi aku buka kat FB dia, aku tengok2 terus muntah. Dah la baru lepas makan nasi lemak 2 bungkus.

Rugi dah 2 ringgit.

Nak tau pasal apa jom tengok video ni.








Ampa nampak tak peniaga ayaq soya tu ludah dalam plastik sebelum dia ikat dengan getah untuk dijual...

Eyarrrkkkkk........

Lepas ni kalau nak beli apa-apa kat tepi jalan berhati-hati la yer?

19 comments:

  1. eee yuck !
    tiba tiba geli dan kembang tekak.

    ReplyDelete
  2. kurang sopan nie..betoi...hahhah pas nie angah xmo minum ayaq soya da...kalu nk wat sndiri ja bru leh nk minum...hahhaah

    ReplyDelete
  3. Ce**ka...Peniaga yang tak beretika...patut buat report kat pihak berkuasa pasai dah ada video ni...biar dia dikenakan tindakan atau semua pembeli pakat2 saman dia di court...biaq dia rasa...

    ReplyDelete
  4. tak sanggup nak tengok bbbbideooooo tu,gelimat,huhu

    ReplyDelete
  5. baca tajuk, tak sanggup nak tengok video..kang termuntah atas katil ni pulak....huhuhuhuh



    New Entry: Mr Ho Cupcake

    ReplyDelete
  6. teruk betoi aih perangai.. nak berniaga wat cara elok2.. lepaih nih cheq rela beli ayaq soya yg dlm kotak aja lah.. grrr..

    ReplyDelete
  7. minggu lepas akak beli air soya 3 bungkus. 1 bungkus akak minum terus lepas beli. 2 lagi bawa balik rumah. konon nak buat stok. simpan dlm peti ais.

    2 jam lepas beli. akak bukak plastik yg kedua. sekali sisip. ok lagi. pastu akak biar dlm plastik. tak lama lepas tu minum lagi dah mula rasa berlendir. minum lagi. sah berlendir dan rasa masam.

    akak buka plastik ketiga. rasa yg sama. berlendir dan masam.

    bila tanya mak. dia kata dorang (peniaga) tak masak betul2 sampai mendidih. tu sbb mudah/cepat basi.

    jd hati2 bila beli makanan/minuman yg dijual. silap akan memudharatkan diri sendiri.

    ReplyDelete
  8. eeeei...geli giler...loqlaq la dia neh..belasah je

    ReplyDelete
  9. pengotoq btoi la...
    apa motif dia buat camtu..
    mengong..

    ReplyDelete
  10. that's why saye tak pernah beli ape2 je makanan yg dijual kat gerai tepi jalan..bg saye semua makanan tu KOTOR..sori..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi