Monday, April 4, 2011

PON PON POSTO POSTO



Minggu lepas orang office hostel call aku,suruh pegi amik bungkusan kat pejabat.

Ada orang post.

So pegi amik, terkezut sebab dapat 2 bungkusan.

1 kecik 1 besar.




Rupa-rupanya bungkusan kecik tu dapat bahulu dari seorang blogger ni



Hari tu dia ada wat entry, sapa nak bahulu cepat tinggalkan alamat. Rezeki aku gamaknya. Sedap gak hehehe....

Thanks GadisBunga =)



Bungkusan yang besar tu apa plak eyh??

Jeng Jeng Jeng.....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






Dapat bearbear la.....

Hihihi....

Sempena befday aku hari tu.

Ehem ehem dari sapa tu?

Dari sorang blogger juga.. Biarlah rahsia siapa beliau itu...

Siap dapat kad ucapan lagi.. Errr...romantik la plak dia ni hahaha...

Awak tenkiu yer.. =)




14 comments:

  1. tahniah dpt bear dr encik awak..hihi.tp sis jeles GKSB dpt bahulu..huhu

    ReplyDelete
  2. peewwiitttt... ade la tu minat kat awak... hihihih~

    ReplyDelete
  3. sedapnya bahulu bak sikit haha,waah2 dpt teddy bear oh..jeles hehe

    ReplyDelete
  4. beshnye dpt teddy bear..nak jugakk

    ReplyDelete
  5. fulamakkkkkk,bebear.........! sukonyo,yg froggy kat lam bilik tu bagik meaw la :)

    ReplyDelete
  6. wowwwwwww....suwitttttttt..

    **x penah dapat bearbear.. =(

    ReplyDelete
  7. wahhhh~~nak jugak lah cik GK !!!! :'(

    ReplyDelete
  8. adiah ai kecik je tapi kenyang. lalala...

    hahahaha!!!

    ala cikgadis, bagitau la sape yg bagi bear tu?? ecceccee... :D

    ReplyDelete
  9. sedapnya bahulu....mai siketttttt....

    ReplyDelete
  10. ha ah..best, kan. tapi bahulu tu lagi best :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi