Wednesday, April 13, 2011

SAAT-SAAT GENTING


Assalamualaikum...

Sekarang ni musim exam, mesti ramai yang sibuk buat preparation untuk final exam.

Cam tu la aku. Sebab tu la jarang aku nak tulis entry ataupun kupaskan sesuatu isu macam dulu-dulu.

Kalo boleh aku cuba menjauhkan diri daripada on9 FB ataupun blog. Tapi memang tak bolehpon. So apa yang aku buat adalah mengurangkan diri dari on9.

Pada semua student yang bakal mengambil exam, selamat berjaya aku ucapkan.

Belajar tu belajar juga tapi bila sampai waktu exam jangan jadi macam ni dah.






8 comments:

  1. xmo r jd cmtu..malu i tau..hihi..t meleleh liur ats meje..aauwww

    ReplyDelete
  2. good luck gk all the best!!

    ReplyDelete
  3. klu jadi mcm tu.....jahanam la namanya...hehehehehe..

    ReplyDelete
  4. belajar last minute pon amat tidak digalakkan.

    buat elok3 final exam untuk cik GKSB. hehe, nanti abis final boleh la kupas banyak3 topik pun!

    kte suka tdo time exam kalau dah blur sangat sebab kekadang ada idea masuk time tengah tidur tu

    ReplyDelete
  5. kite penah la jadi mcm dalam gambo tuuu!!! hahah!

    *gudluck ok! :)

    -GB

    ReplyDelete
  6. <--diri ini suka buat macam tu bila siap awal. haha budget hebat nak mampuih sebenaqnya hampeh. nak lagi hampeh, habih jawab, teruih keluaq dewan exam pastu buat muka bangga. :D

    ReplyDelete
  7. weee... dah nak final jugak. hee
    goodluck sis :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi