Thursday, May 5, 2011

AKHIRNYA~~~~3 TAHUN KU MENANTI SAAT INI




Fuuuhhhhhhhhh......

Hari ni last paper aku exam. Exam start 2.15, pukul 3.15 aku dah berjalan keluar dari dewan hehehe...

Nasib baik la aku study paper exam last year punya naik banyak la juga. Jawapan objektif plak kan.

Tetiba rasa nak jeritt Yaaaahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

Seronok gila. Pejam celik pejam celik dah 3 tahun aku jadi student USM ni. Banyak kenangan aku kat sini.

Lepas ni, mencari kerja la plak. Kalo ada kerja kosong tu bagitau la nowh... Hehehe...

Eh sebelum tu, pada yang duduk di sekitar Pulau Pinang or kawasan sekitar, geng Kami Blogger Utagha nak buat perjumpaan sket. Saja nak jumpa ramai-ramai sebelum aku blah dari Penang ni. Bertempat di Restoran Mee Udang Pak Ngah di SG. 2 Pukul 5 petang esok.

Sapa nak join, jom la.

Jumpa di sana yer.


Minta tolong VOTE tak harap menang pon cuma nak duduk dalam TOP 30 pn dah ok hehe

KLIK SINI untuk VOTE

8 comments:

  1. ttttuuuuuuu diaaaaaaaa.....cik Gk da release.haha....mai jgn xmai pekena mee udang!!!!

    ReplyDelete
  2. bestnya GK dh hbs study! jelessssssss waaaaa...

    ok,esok kami nak p tau~ hehe

    ReplyDelete
  3. panggil cheq sbb nak bg jeles ka??? grrrr..

    ReplyDelete
  4. lionteen pun habis hari ni jugak. kul 4 tadi. yuhuuuuu!

    ReplyDelete
  5. kamis depan baru abes. lambat lagi :(

    ReplyDelete
  6. gksb dah abis blajar la ni?arghhh.. jelez! wuwu.. ;p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi