Tuesday, May 10, 2011

BANGGANYA DAPAT HANTAR ARTIS SEBERANG NI KE JETI~SAMPAI TERHARU DIA. DOK MENANGIS TEPI TINGKAP FERI KE LANGKAWI



Kelmarin Artis ni mai dari Penang nak ke Langkawi. So apa lagi aku try roger geng2 KBU untuk jumpa dengan Artis ni sebab dia balik Langkawi dah. Kalau ampa nak tau artis ni dok belajaq sekali ngan aku kat USM.

Bila roger jer bebudak KBU seperti yang ampa tau, depa ni pantang ajak jumpa apatah lagi kalau jumpa ngan artis yang mai dari seberang. Mesti la tak lepaskan peluangkan.

Sebelum tu aku follow dia p rumah kakak dia sebab dia nak hantar motor. Lokasi dirahsiakan. Tapi memang jauh la. Tak pernah-pernah aku sampai sana. Siap google maps lagi tu haha.. Nama ja orang Kedah, tapi bab tempat failed terus.

Sekali jam dah pukul 4 lebih, janji dengan depa semua pukul 5. Bawa kereta tu tok sah kata la. Boleh tahan laju juga hehe. Tapi sempat plak p amik Puteri dekat Taska belakang Sime Tyres tu.

Bila sampai kat Taman Jubli Emas tu tengok Hadi PELERA dah sampai. Lepas tu Naqiah. Sekali Kak shida SMS cakap dia otw dari Pendang dengan Wani. Rempit tu mai dari sana haha..

Jampa dah nak dekat pukul 6 dah. Time ni aku dah risau takut Artis tu terlepas feri. Feri last pukul 7. Terus contact Kira dan Kak Shida, kata tukar plan kata jumpa kat Kota Marina. Kebetulan Kira tunggu Mas yang mai dari Kola Kedah. Tapi sian plak kena patah balik hehe

Lepas tu gerak ke sana, sekali Hadi plak tersalah jalan. Aku ingatkan dia dok follow belakang sebab masa tu aku tak perasan dia naik keta apa. Dok gayut ngan kira. Rupanya dia p follow Naqiah, Naqiah plak nak p amik Jusiza.

Terus contact Hadi supaya patah balik. Aku p kot jalan short cut ikut jalan Kuala Sungai nak ke Kola Kedah.

Time tu memang aku bawa laju. Bukan apa, dok risau takut si Artis ni terlepas feri. Mana nak jumpa budak-budak KBU lagi. Satgi lambat. Aku pon tak sedar aku bawa laju. Tu pon Hadi tegur. Huhuhu...

Tapi alhamdulillah. Semua selamat sampai dan jumpa. Dan la dok amik gambaq sekeping 2.

Layannn ja....zassss...


Kami Blogger Utagha =)







Tu yang dok tersenyum lebaq tu la artis yang aku maksudkan aka MR STRAW




Yang syoknya Pak Guard siap dok keloi panggil suruh dia masuk sebab feri nak jalan dah haha.. Yang kami dok bergambaq sakan sangat kat luaq.

Cuma aku puji la, semua sanggup p jeti sama-sama hantaq MR STRAW ni. Sampai terharu la dia. Aku rasa Group Kami Blogger Utagha la paling aktif dan paling rapat antara ahli-ahli dia.

Kami semua memang tak pernah kenal antara satu sama lain, tapi kami kenal dalam group KBU ni. Group ni yang menyatukan kami

=)


Kalau nak tau cerita lagi jom tengok Versi MAK CIK GARANG ni


Dan juga ARTIS SEBERANG ni.



Apa lagi VOTE GKSB sekarang Makaseh


10 comments:

  1. balik sudah ke pangkuan keluarga.. hehe..

    ReplyDelete
  2. wah..seronoknya dia sebab ada org sudi hantarkan ke jeti..


    teringin nak join gath kbu..tapi belum ada kesempatan..

    ReplyDelete
  3. akak ja tak dak peluang nak pi jumpa korang..
    malu..:p

    ReplyDelete
  4. kami pun terharu tu even kami xpenah jumpa walau sorang pun daripada ampa semua..huhuhu... siyesssssss terharu

    ReplyDelete
  5. bagus jugak korang ekh, rapat. semoga berkekalan ukhuwah tuh.

    Latest Entri :
    Pencarian 100 Top Blogger Baru

    ReplyDelete
  6. hohohoho...macih GK tolong aku..msuk pedalaman lagi utk hntq moto..pecut tak ingat dunia..sbb dah lmbt..hahahahaha..apa2 pon ni kenangan paling best la bagi aku.hgpa berjya menyentuh hati aku ni. jrg aku tersentuh hati tp hgpa berjaya buat.. demmm.. sayang KBU famiily ketat-ketat..

    ReplyDelete
  7. seronoknya..siap ada yang ascot....hehehe...
    nasib baek xascot bawak bungan mangga masuk feri...hahaha...
    silaturahim is important...;-)

    ReplyDelete
  8. ingatkan btoi2 artis..huhuhu..

    ReplyDelete
  9. hehehheee...merempit sampai sakit pinggang2 nie

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi