Saturday, May 7, 2011

BANTAL TERBANG DI HIGHWAY



Assalamualaikum...

Kalau ampa baca tajuk mesti ampa dah boleh agak kan apa benda??

Perkara ni berlaku masa aku otw balik Alor Star dari Penang tadi.

Al-maklum la naik motor, penuh la raga motor tu kan. Diselitkan juga la bantal kecik aku tu. Kira ni bantal feveret aku la sebab dia lembut-lembut dan lembik untuk dipelok. Memang sedap la kalo guna bantal strawberi ni.

Ala bantal yang beli kat cameron Highland tu, yang panjang tapi pendek dan kecik tu.

Rasanya aku bawa laju kot sebab tu tiba-tiba bantal tu boleh terbang keluar dari beg kertas dalam motor aku hahaha...

Sayangnya....

Dah la bantal feveret aku tu.

Tapi tak kan nak berhenti kutip bantal tu kot tak pasal-pasal kena langgar nanti. So biar jer la.

Tak ada rezeki huhuhu...

Err.... Sapa-sapa yang p Cameron Highland tu gtau la nak pesan bantal tu huhu...



Minta tolong VOTE untuk hari ni makaseh

16 comments:

  1. alahai..sian bantal dah terbang.takpe..nnt adalah gandi yg baru tu .sabar ye?

    ReplyDelete
  2. tudien p buang watpa la? haha

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha..awat rasa nk gelak taktaw..tengah dok bayang bantai tu terbang kuaq dari beg. muahahahahaa

    ReplyDelete
  4. T.T <-- wat muka tacing.. hihihi

    ReplyDelete
  5. hehehe.. lawak la.. klu ada orang yang follow time tu mest dorang gelak skali...

    ReplyDelete
  6. HAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAH GULING GULING DEPAN UMAHH ! HAHHAHAHHAHA :p

    ReplyDelete
  7. hahaha mesti terkejut driver lain tibe2 nmpk bantal strawberry terbang.

    ReplyDelete
  8. huhu.try g tgk balik,mesti dah tak de.org ambik.

    ReplyDelete
  9. laaa...patut ada nampak bantal melayang sampai ke alor setar tadi..jauh noh dia terbang :D

    ReplyDelete
  10. mesti sapa yg perasan puas gelak...

    ReplyDelete
  11. kesian pun ade. lawak pun ade...hehehe... lps ni beli bantal kecik je leh letak dlm beg..

    ReplyDelete
  12. alahai sayangnya huhu sabar ja la nanti pi beli lain huhu

    ReplyDelete
  13. len kali bawak smbil peluk bantal tuuuu!!hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahha

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi