Friday, May 27, 2011

BLOG BERMASALAH LAGI~~PERLIS AKU DATANG







Aku tak tahu la apa problem dengan google chrome ni sebab blog aku memang tak boleh nak buka melaluinya.

Sekarang ni aku dok open blog melalui internet explore. Tapi lembab yang amat. Minta maaf banyak-banyak sebab aku tak dapat nak membalas jejak ampa yang tinggalkan komen.


Dan kebetulan masa ampa membaca ni sekarang aku dah berada di Perlis. Walid dengan umi aku ke sana sebab ada games pentaque.

Pihak pengurusan bagi bilik, so, walid aku ajak kami anak beranak p sekali. Kami dok menginap di Hotel Federal di Kangar.

Kalau ada yang dok kat Perlis tu nak jumpa aku boleh la contact. Tak la aku boring sangat nanti kui3...

Ada nombor fon aku kan??

Nanti contact la eyh hehe...






NOTACIKGADIS: ENTRY NI ADALAH AUTOPOST

2 comments:

  1. salam kak, try jenguk sini yer nanti :)

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/05/error-log-in-bloggercom-dengan-google.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi