Friday, May 20, 2011

DRAMA SAHARA~APA YANG PELIK DENGAN PELAKONNYA NANU BAHARUDDIN??




Sapa tengok Drama Sahara di TV 3??

Pelakonnya Nanu Baharuddin.




Tapi kan, awat la aku tak puas bila tengok muka dia?

Serius.

Bukan tak puas hati sebab dia cantik lagi ka apa tapi bila aku tengok muka dia ish.. Tak puas la. Kenapa eyh??


Cuba tengok muka Nanu masa dalam drama Sahara.




Dan bandingkan dengan gambar-gambar lama dia.

Gambar ini




Dan juga ini...



Ada perbezaan tak??

Walaupun aku ada terfikir yang bukan-bukan, dan ampa pon ada terfikir juga kan macam aku?

Tapi tak baik la kita nak cakap macam apa yang kita fikirkan kan?

Ya, kecantikan itu penting tapi natural beauty lagi ok kan dari..........(sila sambung ayat sendiri)

Senyum Mau Maneh

=D




P/S: Gara-gara kepelikkan tersebut, umi aku terus tak suka tengok drama ni. Hehehe..







21 comments:

  1. dagu ngan pipi dia lain ok..haish..ngan kulit makin tegang...huhuhu..dia p mengurut kot( positif thinking~)

    ReplyDelete
  2. IR tak tengok citer ni.. tpi ayah IR x pernah miss.. adeiii

    ReplyDelete
  3. dagu ngan hidung kan? botox ka susuk ka?

    ReplyDelete
  4. hmmm.. memula mase tengok.. ingatkan berat badan dier bertambah..

    tpi biler tengok gambar yang citer pontianak tue memang agak lain jugak la..

    mungkin teknik solekan kort~ hehehe =)

    ReplyDelete
  5. sama lah tk suka tengok dh muka pelik dia tu :) dulu lawa jer haa

    ReplyDelete
  6. Tu la sal.. mula2 tgk lg dah perasan sambil pokpek ngan akak cakap sal muka dia hehe

    ReplyDelete
  7. hehe ok la xnak cakap belakang2 nak cakap depan2 ni..

    jelas & nyata...menda yg awak nampak pelik itu adalah BOTOX mmg xleh di sangsi lagi

    sebenarnya saya dah lama nk wat entry ni..tapi tak terkarang2 sampai la saya jumpe entry awak ni saya nk gelak..

    saya suka tgk cite ni cuma agak tergangung bila scene nanu sebab saya akan tgk pipi dia je heheh

    ReplyDelete
  8. Dasyat..
    Akibat cucuk nk cantik..

    ReplyDelete
  9. sebelum tu tengok Mentera Anjasmoro, cam nk sama dgn Nanu tu jaa ...

    ReplyDelete
  10. muka yang lama lagi cantik lah..
    suka gambar yang last :D

    ReplyDelete
  11. kita fikir positif k.x elok ngumpat.mungkin make up =)

    ReplyDelete
  12. muke die nmpk mcm bengkak2 je kan? mcm ikan flowerhorn pun ade..ehehe

    ReplyDelete
  13. ramai eh dok bising2 pipi dia nampak lain. kat paper pun ade. huhu. haura pn tengok muka dia nampak pelik, tanya kawan, kawan cakap dia.. tetttt ! (mcm yg Nana kata lah) hihhi.
    wallahualam.
    takde bukti. huhu. mungkin jugak sbb mekap muka dia jadi cmtu. who knows kan. heh. ;)

    ReplyDelete
  14. ade org kata untuk carikan makan xpe..yeke?

    ReplyDelete
  15. manusia mmg tak nmpk apa yang dia ada..selalu lupa nak bersyukur

    ReplyDelete
  16. fara ade perasan jugew... hurm... susah nak kate.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. yer, pipi die.

    hehe, biasa lah tu.... die kan bawak watak mude =)

    ReplyDelete
  18. artis dan dunia mereka..
    kita sebagai penonton.. tgok sajalah..!! hahaha!!

    yg kita lihat bakat mereka.. kalau kecantikan mereka tu.. kita terima saja.. yg elok dari allah dan yang buruk tu.. dari kita sendiri..!!

    huuhuhu!!

    p/s - lama dah tak komen kat sini !!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi