Tuesday, May 3, 2011

EPOL CUTE~~KAMU CUTE LA =P



Assalamualaikum...

Wiwit....

Hari ni 3 Mei 2011. Rupa-rupanya hari ni befday budak cute ni.



curi pic di FB =P




Budak ni namanya Epol cute. Hye Epol Cute hehe...

Epol Cute ni 1 sekolah dengan aku dulu masa kat Perlis. Masa sekolah aku tak pernah bertegur sapa dengan dia sangat, tapi aku kenal la dia cuma dia ja tak kenal aku sebab aku tak pemes lalalala~~. Dia plak pengawas kan, cuma dia pengawas yang skema kih3... Oppsss...

Tiba-tiba la plak dah habis sekolah ni fren dengan dia dalam Facebook, dan tetiba juga la dapat tau dia ada blog. Baru la dok berani bertegur sapa. I kan pemalu hakhaktuih...Pemalu la sangat kan? Kui3.... =P

Dia ni pernah bercinta dengan blogger. Aku pon ada dalam senarai dia gak. Kalau ampa tak percaya ampa mai baca entry Bercinta dengan Blogger ni

Hihihi...

Pada Epol Cute. Selamat Hari Lahir, selamat menjadi tua, selamat panjang umur, selamat jalan.. Eh???

Semoga dimurahkan rezeki dan tercapai apa yang Epol inginkan insyaallah.

Nak kenal dengan dia?? Mai la terjah BLOG EPOL CUTE


Jangan lupa VOTE GKSB untuk Hari ini Makaseh

13 comments:

  1. olololoo..comeyy nye diaa~ *melting2..hahaa*

    ReplyDelete
  2. Haha.. tak baik tau anis ni. Kesian Epol owhh.. hehe..

    btw kan, thanks sangat2 sebab buat entry ni untuk Epol. Rasa nak nangis pun ada ni.. hehe..

    Tak tau nak balas macam mana. Apa pun, thanks banyak2 lah. Peluk anis sikit. sikit ja, xleh banyak2. haremm. hahaha.. thanks taw anis yang pemes. Susah2 ja.. hee :')

    ReplyDelete
  3. haa.mata dia cute. haha.

    happy bufday jugak utk die ^_^

    ReplyDelete
  4. @epol

    hahaha tak susah pon..

    cuma taip ja.... oppss nak tisu tak?

    hahaha

    ReplyDelete
  5. tudien cute nya..kalah NAMI..err?haha

    ReplyDelete
  6. happy bufday dak cuteeeeeee,hehe :P

    ReplyDelete
  7. ermmm..mai senym gak tang nih la...

    ReplyDelete
  8. happy birthday!!! cute ah dia.. ;D

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi