Thursday, May 26, 2011

FILEM KARAK~ULASAN GKSB





Berkaitan Entry pasal Filem Karak tadi, aku dengan selamatnya selesai menonton.

Blogger yang dimaksudkan dalam entry tu adalah Hans iaitu merangkap classmate aku dulu masa sekolah Teknik kat Perlis dan turut ditemani kawan aku Nani. Bukan Noni macam yang Hans kata dalam Blog dia tu hehe..


Kalo tengok trailer filem ni memang seram. Sampai la aku hampir-hampir nak cancel tadi. Tapi kesian plak kat Hans satgi dia tok ketaq sorang-sorang tengok filem ni hahaha.

Tapi lepas tengok filem ni yang seram pon dah jadi tak seram. Bukan sebab apa, masa ada part scene seram dan hantu keluar tiba-tiba ada penonton menjerit, dah la kuat, pastu panjang. Kami 1 panggung dok gelak. Yang seram pon dah jadi tak seram. Hehehe...Lawak la plak

Memang ada part yang terkejut. Tapi Nani yang dok terkejut banyak sangat, aku rileks jer... Errr...ok aku ngaku tak la rileks sangat kadang-kadang tu terkejut gak. Hans keja dok gelak kat kami ja.


Walaupun seram tetap menghiburkan sebab ada dialog dia yang kelakar terutamanya lakonan Md Eyzendy memang sangat best. Tapi part muka dia mekap dengan ulat-ulat tu memang buat aku loya. Sampai terkeluar eeeeeeeee.......dari mulut aku masa tengok scene dia berlakon tu.





Md. Eyzendy




(Gambar)




Apa-apa pon overall ceta ni memang best dan aku paling suka part last sekali. Nak tau apa part last sekali?? Ampa kena la p menontonnya sendiri dan kalau ampa dok tengok part tu mesti ampa akan ingat apa yang aku tulis ni kih3....




Blogger GKSB dan Hans








11 comments:

  1. Aku lupa la nak amik gambar nih sambil kempiskan perut lagi...diet aku baru turun 3kg...
    hahahahahaha

    tahu xper weih...menyakit hati jer dengaq orang menjerit panjang nak mampuih...

    tak tambah lagi hat dok menendang dkt kerusi belakang tu...aku rasa belakang aku sebaris tu laki tapi memanjang dok menendang...rasa cam nak mencarut pun ada juga tadi...hahaahaha

    Review Filem Karak Disini

    ReplyDelete
  2. aww waww ~ nak tengok nak tengok ! ^^,

    ReplyDelete
  3. best kan.. semua part menjadila.. takde la seram sangat bila ada part lawak2.. tap siyes.. memang geli bila part die makan kulit tue

    ReplyDelete
  4. ta sabar nak tengok esok.. :)mesti gempak en movie nie...

    ReplyDelete
  5. wah..macam best jep....nk tngk jugak lar....

    ReplyDelete
  6. mesti terjah panggung sok ni...he3

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi