Wednesday, May 4, 2011

GROUP BLOGGER DI FACEBOOK~~PERLU KER??



Sekarang ni group blogger di dalam Facebook tumbuhkan bagaikan cendawan selepas hujan. Itu sesuatu perkara yang positif.

Ada group berdasarkan negeri, ada group berdasarkan IPT, ada group yang open untuk semua. So memang terpulang la mana group yang kita nak join.

Cuma sekarang ni 1 jer yang aku tak berapa nak berkenan sangat di hati, bila ada group yang closed khas untuk golongan tertentu, sebagai contoh group untuk IPT tertentu tiba-tiba ada plak yang tak berkenaan join.

Orang yang join tu tak rasa apa-apa ker? Ni group IPT dot dot, aku ni masih sekolah??

Pelik kan? Kalau join group itu untuk tujuan yang betul tak apa tapi join group sekadar nak promote blog?? Apa cerrr??

So nasihat aku kalau lepas ni nak join mana-mana group tu tengok la group tu ada kaitan dengan ampa ka tak. Kalo tetiba orang persoalkan, tak rasa malu ka? Lain la memang semua orang dah kenal dan tahu sebab apa.


So fikir-fikirkan sebelum bertindak.


Minta tolong VOTE, makaseh.



16 comments:

  1. udah2 la..g stdy nu..hahahhaha

    ReplyDelete
  2. haha tao takpa tuh mesti nak ping ping je tuh , ngehngeh

    *nak ping pon berpada-pada janji senyum mau manehh ! :DD

    ReplyDelete
  3. cik gk, sokong gak tu,sesuka hati je kan....bertindak mengikut arahan ..... *gila sat,HAHA

    ReplyDelete
  4. errrr.... keahlian sy di KBU diiktiraf kan? ;-p

    ReplyDelete
  5. @MR STRAW

    tension aku dengan hang...tau la dh abeh exam weh... haha..

    ReplyDelete
  6. macam tahu je kisah kat group mana an~heehheheh

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi