Sunday, May 8, 2011

HARI PERTAMA BUKAN MALAM PERTAMA YER~10 PERKARA


Entry ni untuk Entry yg aku JOIN NI


Day 1~ 10 Things about me

  1. Nama sebenar Wan Nur Hanis BT Azman. Pasaipa ada Wan?? Sebab umi aku nama keturunan dia KU. Konon-kononnya la kan kalau nama bapa biasa ja kawen dengan orang yang nama ada KU ni, anak kena Wan dan Megat. So sebab tu la nama aku start dari Wan.

  2. Diberanakkan di Hospital Sg Petani pada 27 Mac.

  3. Garang. Hahaha.... Agak garang la rasanya. Mai angin dia ataupun ada something yang tak kena memang siap la kan sapa yang nak kena marah tu huhu...

  4. Anak sulung. Sebab tu la menyumbang kepada kegarangan tu hehe...

  5. Happy go lucky. Suka gelak dan melawak. Perangai Huha gak ni. Tapi 1 ja la prinsip aku, Time serius kita serius, time kita buat keja, kita buat sungguh-sungguh, time kita main, kita main sungguh-sungguh.

  6. Peramah. Ramai kata aku peramah. Yaka? Bukan pemalu ka?? Kui3....

  7. Ada lesen kereta dan motor. Tapi 2-2 amik 2 kali hahaha...

  8. Ada adik 5 orang. 4 lelaki dan seorang perempuan. Ramai adik-beradik tu yang syok tu. Bila semua kumpul riuh rendah.

  9. Suka baca komik. Banyak koleksi komik. Yang tu nanti aku buat entry lain hehehe..

  10. Senang mengalirkan air mata. Nampak ja kasar, tapi hati tisu kui3.... =P

Ok cukup la 10 perkara pasal diri aku. =)


KLIK untuk VOTE makaseh

12 comments:

  1. GK muka legend hati kiut..hehe..
    yang kat lesen tu xtahan tu..hahah

    ReplyDelete
  2. @Daus

    hahaha...muka legend hati kiut??

    peribahasa baru ni haha

    ReplyDelete
  3. Cik Gk lupa letak number 11. PEMES.. lalalalalalala~~ :P

    ReplyDelete
  4. hai wan..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/kasih-ibu.html

    ReplyDelete
  5. tudiiiiaaaaaaaaa....ank sulong.hehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi