Saturday, May 28, 2011

HUJUNG MINGGU YANG AGAK MENDUKACITAKAN

Alhamdulillah


Dah selamat sampai di rumah tercinta.


Sebelum ni berada di Perlis sebab umi dan walid aku ada pertandingan Pentaque di Padang Majlis Perbandaran Perlis, sempena hari koperasi kalau tak silap aku.


Kami menginap kat Hotel Federal kat Kangar. Serius aku rasa boring ya amat sangat. Nasib baiklah semalam ada gak yang sudi bawa keluar. Pekena cendol pulut. Yang tu nanti aku cerita kat entry lain. Hehehe


Tapi keadaan aku tadi memang agak dasyat la. Boring tahap tenuk dah. Last sekali aku amik kunci kereta, masuk tidur dalam kereta. Ya la pagi tu sebelum pukul 8 kena ada kat Padang dah.


Sekali bila dah terjaga tengok umi dan walid aku dah selesai main. Umi aku dapat Johan.


Dan nasib memang tak menyebelahi aku la. TTM plak tak ada kat Perlis, dia ada program dengan belia kat Putrajaya. Kalo tak, tak la boring sangat aku kat Perlis tu.


Ni saja cerita aku yang sangat boring di minggu ini.


Apa cerita hujung minggu ampa plak??




NOTACIKGADIS: Cuti sekolah dah bermula, musim kahwin pon tiba, kenyang makan nasi kenduri la pula hihihihi


=)

2 comments:

  1. pehhh! bertuah punya anak,tidoq lam qeta! cik gk, nak idup qeta tu start leklok nak.... gear kat huruf P,hahaha ( gelak geguling )

    weekend cheq kat depan laptop sajo,huhuhu

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi