Saturday, May 14, 2011

JARI-JEMARI DAH KAKU




Baru dapat update setelah sekian lama menanti.

Ramai yang merungut itu ini sebab tak leh update.

Yang pakai wordpress mesti syok sebab boleh update tapi yang dok kejar traffic mesti kecewa punya sebab selalunya traffic depa turut disumbangkan oleh blogger blogspot juga. Kan?

Apa-apa pon gara-gara server blogspot down, semua pakat dok ketaq tangan sebab tak boleh nak update blog termasuk la aku. Hehehe...

Ada yang lagi parah sampai ketaq-ketaq lutut hihihi...

Apa-apa pon harap semua ni dah berakhir.

Banyak cerita menanti ni.. Tak sabaq dah nak menulis. Apa-apa pon siang esok nak p Pendang dulu. Ada majlis sket dengan geng blogger utagha.




Tolong VOTE GKSB makaseh

8 comments:

  1. tadi ingatkan kite sorg je kena.terfikir takkan kena hack kot.blog pon tak femes mana.yg pelik bila klik blog kawan2 "page not found".puas bw cari info dan macam2 jawapan.tu yg nk beli domain/hosting.kite tak kejar traffik atau cari duit melalu blog.tapi dah namanya blogger,bila tak buka blog blh termenung seharian macam si dugong he3.

    ReplyDelete
  2. wah!ada gathering ke esok?syoknya.

    ReplyDelete
  3. i cuak esok pon still jadik benda yg sama! habis entry i pon kena delete. wat geram jer pfffffffffffft.

    ReplyDelete
  4. haha..akhirnya hilang gak keboringan aku..

    ReplyDelete
  5. hahaha ! saya sorg je yg tak risau .. tadak hati perot betoi . kekeke :P

    ReplyDelete
  6. dah terketaq-ketaq sangat dah ni...nak buat mcmana blog free...ikut depa lah....:(

    ReplyDelete
  7. tu laah, dok asyik mantainance je kan...rasa frust klo tak dpt berblogging dlm satu hari. haha :))

    woow, bestnyee gathering! have fun then...

    ReplyDelete
  8. nasib baik la blog boleh buka balik.. huhu.. :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi