Tuesday, May 17, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA 10: DAH MASUK KE SIRI 10 JOM BERKENALAN






So hari ni aku update lagi 20 link.

Jom berkenalan dengan geng-geng group Kami Blogger Utagha





13 comments:

  1. sonok la depa.. ada orang pomot..

    ReplyDelete
  2. nak join lagi boleh tak? hehe....

    ReplyDelete
  3. wowwww....ramaii geng dia ni..
    cuti ni anis buat apa..
    rehat dlu sblm start keje..hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/dah-meminjam-tu-reti-retila-nak-bayar.html

    ReplyDelete
  4. waaa..i got in that list...suke nyer..thnx ea cik gksb...syunk kmoo...jom ramai2 terjah...

    ReplyDelete
  5. dah request kat FB, nanti approve ya, hehe

    ReplyDelete
  6. dah bt cikgksb. :)
    http://misameeraalias.blogspot.com/2012/01/yeahkami-blogeer-utagha.html

    ReplyDelete
  7. salam..saya org aloq staq jgk..nak join group nie..group kt FB pon dah add..cik GKSB tlog aprv saya yerw..
    http://anis-missanis.blogspot.com/2012/03/kami-blogger-utagha.html

    ReplyDelete
  8. Huhu...awat Ty xdak :-( xlayak ka?!

    ReplyDelete
  9. Nama akak agak2 dah ada ke belum dalam list... Mood = malas nak klik satu2...ahahaaa...

    Org Perlis ma nak gak join!

    ReplyDelete
  10. Assalam...
    masih terbuka lai ka nak join KBU ni????
    saya dari penang :)

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi