Tuesday, May 10, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA 9: JOM BERKENALAN =)








Mari berkenalan dengan depa ni. Jom-jom

























Fuhhh..

Update 20 orang sekali hari ni.

Cuma nak tegur sket untuk sesiapa yang akan join KBU selepas ni supaya selepas ni tak ada lagi yang akan buat benda yang sama.

Ada yang tinggal link blog sahaja tapi sebenarnya tak buat entry pon pasal KBU

Ada yang dah buat entry tapi hanya tinggalkan link blog

Ada yang buat entry, tapi mungkin terlupa link kan balik entry dia tu ke link entry ni. So ada kawan-kawan yang nak join, tapi tak tahu nak join macam mana.

Ada yang dah buat entry semua, tapi tak add GKSB kat FB. Tapi ada yang add tak beritahu plak yang dia dah buat entry KBU.

So selepas ni, harap benda ni tak akan berulang lagi. Pada yang hanya tinggalkan link blog dia tanpa buat entry. GKSB tak akan update nama dia dekat sini.




Tolong vote GKSB. Klik banner. Makaseh

10 comments:

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi