Tuesday, May 24, 2011

MENANGIS BACA KOMEN INI



Menangis baca komen ni untuk Entry ni





Terima kasih Epol


Mungkin bagi orang lain, apa ada pada komen tersebut? Tapi bagi aku komen tu sangat bermakna pada aku.

Bila kita rasa kita putus asa untuk terus menulis rupanya masih ada orang yang menghargai penulisan aku yang tak seberapa walaupun aku tahu, tak ada apa yang istimewanya blog aku ini.

Kadang-kadang kita rasakan diri kita tak berguna dan ada orang yang membuatkan kita rasa diri kita ni langsung tak berguna.

Sedihkan bila ada yang membuatkan diri kita ni seolah-olah langsung tak berguna??

Aku sayang blog aku ni. Tapi situasi tak menyebelahi aku.

Insyaallah aku cuba untuk menjadi lebih baik nanti.

Demi tidak menghampakan "peminat" hebak macam Epol

Senyum tak perlu kata apa-apa

=)





16 comments:

  1. hehe tacing meh. jom kenal ngn epol plak. :)

    ReplyDelete
  2. SAYA JUGAK HAMPIR MENANGIS OPPPS BUKAN HAMPIR SEMEMANG NYA DAH MENANGIS..TERESAK2 TADI... :((

    ReplyDelete
  3. cheer up dear...
    anyss still ada peminat setia macam akak ni...
    walaupun kebelakangan ni akak o9 tapi dah kurang skit singgah blog ni...
    dok ligan contest memanjang...
    heheh...
    tapi tak semestinya akak lupa...
    cekalkan ati...kuatkan semangat...
    =)

    ReplyDelete
  4. sye selalu usha blog akak...
    akak memang best...!!!

    ReplyDelete
  5. hurmmm. nape nie yang? jgnlah give up.huhu

    ReplyDelete
  6. sweetnyeeeer epol itu...
    terasa lebih dihargaikan?

    ReplyDelete
  7. retiss :) weee*


    nak quit blogging jugak kalo cik Gk quit !

    ReplyDelete
  8. chill akak ^_^

    iqa pon penah jugak rase bnd yg sme mcm akak.

    ambek mase, tenangkan fikiran.

    you'll get better =))

    ReplyDelete
  9. Alaaa.. apa ni cik gksb yang pemes. Malu la Epol... huhu.. ><


    btw, kalau kita rasa lemah Allah sentiasa ada untuk kita. Banyak2kan beribadat, kalau orang tak boleh tolong kita, biar tuhan tolong kita. Dia lebih tahu apa yang kita tak tahu. wekk :p

    ReplyDelete
  10. GKSB, jangan la berhenti blogging..nanti dh tak meriah geng blogger utara...macam epol cakap tu la, masing-masing ada peminat..ramai orang suka byk blog cik GKSB ni, sy pun slalu ja dtg baca ni..cuma jarang komen je...=)

    dun give up k

    ReplyDelete
  11. wah! terbaik.ada peminat tuh.terharu kan =)

    ReplyDelete
  12. oihhh macik, cuba jadi macam pokok. kalau tgk ja dia dok tepi jalan tu, setengah orang kata menyemak, dia dok situ kaku ja, bukan wat apa pn, tapi bila kita perhalusi kejadian dia, dia ada untuk tukaQ CO2 yang kita keluarkan dan ganti dengan oksigen. tak ke penting tu guna dia, kamu kena jadi macam tu, apa orang nak kata tu mulut orang, tutup ng mangkuk jamban pn depa kta jugak kalau depa nak kata, b strong la.. ramai dok ada bakang kamu, tapi kalau kamu pn da rasa nak down, bygkan y ramai kat bakang tu camna? tamo lemah sgt la.. kata bajaQ kaunseling, motivasikan diri anda, jgn motibasi.. sat basi sungguh.. :P

    ReplyDelete
  13. THANKS KEPADA SEMUA YG DAH TINGGALKAN KOMEN...

    TAK TERBALAS DGN KATA2...TERHARU SGT

    ReplyDelete
  14. ouh mak nenek cik gk, jangan la macam tu, keep it up ! jangan cepat putus asa even masalah banyak timbul pon.. kawan2 ramai support lagi,tambah-tambah onie ni haa,tak kesian kat saya ke? teruskan berblogging,ingat usaha cik gk tu.. usaha sehingga cik gk dapat menubuhkan sebuah ikatan dari blogger macam kita-kita ni ! tade cik gk tade la kami semua ni ha! ingat...masalah boleh diselesaikan,kemon la cik gk ( acececee ) ... kuatkan semangat,yeah! hidup cik gk! yeahhh...lebiu u cik gk

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi