Monday, May 23, 2011

NUR KASIH THE MOVIE~~TAK PUAS LAH




Nur Kasih The Movie??

Ada lagi ke yang belum berkesempatan nak tengok??




Aku dah tengok.

So komen aku ceta ni memang best, cuma terlampau cepat sangat dari 1 scene ke scene yang lain.

Bayangkan baru dok feeling ja tiba-tiba dah masuk scene lain. Kalo dok tengah menangis tu terbantut nak menangis hehe...

Tapi terus terang la aku tak puas tengok. Banyak sangat gangguan. Ada penonton yang masuk lewat la, pastu ada yang tersilap tempat pastu bila pekerja panggung tu suruh tukar, dimarah plak pekerja tu.

Al-maklum la ramai ja mak cik-mak cik yang mai tengok so paham-paham ja la macam mana kecohnya. Sedangkan time tu wayang dh start.

Pastu ada plak telefon berbunyi, dengan budak sebelah aku ni dok gelak-gelak. Haihh mau ja aku sound.

Cuma aku pusing tengok dia ja.. Kalo dia tak paham-paham lagi aku tak tau la.

Dari 5 bintang, aku bagi 3 bintang ja. 3 bintang?? Ok la tu kan? Huhu...


Aku p tengok dengan umi dan adik laki aku. Puteri kami tak bawa kebetulan walid aku bawa dia balik kampung.

Malam tu sampai ja umah, dia tengok gambar umi aku dalam kamera terus menangis nak tengok Nur Kasih.

Adik aku ni peminat Nur Kasih jangan tak tau hehe...

Nak tengok dia menangis??

Mai tengok video ni.






NOTACIKGADIS: Tergelak bila tengok orang yang kuar panggung suma mata merah hehe..

11 comments:

  1. best kan..kan..patut la dah takda smbungan nanti kan..kan..

    ReplyDelete
  2. alahai, siannya si kecik tuh.. napa x tunggu dia sekali.. hehe..

    btw nana x tngok pun agy citer tuh.. tapi ramai kata cam x best...x leh lawan drama nur kasih.. xtaw lah betui ka x.. :)

    ReplyDelete
  3. alahai sian nak tengok Nur Kasih

    ReplyDelete
  4. best ke? best ke? busy exam.. xsempat nak tgk :(

    ReplyDelete
  5. nak tengok wayang nur kasih ! . nak p tgk wayang nurkasih .
    cik gk tak rasa bersalah ke ? agagaga


    *tak tgk lagi wlaopon semalam dah p sunway dah. tapi tgk ramai gila org kat wayang . tak jadi . huhu

    ReplyDelete
  6. @nazz: a'ah best la juga hehe


    @mizz nana: macam mana nak tunggu tiket dah beli sehari sebelum... puteri plak balik kg...

    ReplyDelete
  7. @shida: sian juga hehe....


    @naem: ada kata best, ada kata xbest... bagi GK ok la...not bad...


    @una: rasa bersalah?? kenapa perlu rasa bersalah??

    ReplyDelete
  8. haha. nak tergelak pulak tgk video tu. kesian die :D

    ReplyDelete
  9. dasat betol penangan cerita tu. :)

    ReplyDelete
  10. samalah. waktu tengok hari tu pun ada jugak orang boleh tersalah tempat duduk plus budak-budak kecik tak cukup umur menjerit. huuukk....
    kacau btul -_-"

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi