Friday, May 20, 2011

PENANGAN NUR KASIH THE MOVIE~ DASYATNYA




Sana sini orang bercerita pasal Nur Kasih The Movie yang start ditayangkan kelmarin 19 Mei 2011.

Betapa hebatnya penangan Nur Kasih




Hebat tak hebat sampaikan adik aku p cari tiket wayang tadi, tiket habis la.

Yang esok punya yang ada pon malam.

Umi aku yang dah bertahun-tahun tak tengok wayang pon sanggup nak p tengok sekali.

Tu nasib baik ayah aku pon tak ikut sekali kalo tak memang dasyat la penangan Nur Kasih ni,

Yang lagi dasyat siap ada orang yang nak letak nama anak Nur Kasih hahaha...

Esok baru aku berkesempatan nak p tengok Movie Nur Kasih ni dengan family aku dekat Alor Star Mall.

Lepas dah tengok nanti aku review movie ni eyh? Tak sabarnya nak p tengok





VOTE GKSB. TQ

11 comments:

  1. best.. best.. akak pun nak p tengok jugak..

    ReplyDelete
  2. sila sediakan tisu yer... i bet u'll cry... seyes...

    ReplyDelete
  3. hebatnya penangan dia.semua orang nak tengok =)

    ReplyDelete
  4. yesss! ctew neh mmg beshh glew kodd (:

    tak rugi p tgk. winkwink -,-

    ReplyDelete
  5. bila tah dapat tengok..tiket asyik full ja..

    anak buah saya nama NUR KASIH HUMAIRA..tapi dia lahir sebelum ada cita ni lagi....=)

    ReplyDelete
  6. yup.. best sangat..!!
    kene sediakan ayaq mata banyak2.. bru feel.. hehee =)

    ReplyDelete
  7. hahahahh
    aku dah kata bukan aku nangis takdak tiket tapi hang nangih sebab tiket habis
    kuikui

    selamat menonton

    ReplyDelete
  8. pergilah tgk saya beri 5 bintang tuk cerita ni best giler...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi