Friday, May 27, 2011

PUTERIKU~~SELAMAT HARI ULANG TAHUN MELIHAT DUNIA

27 Mei 2007

Lahir seorang lagi Puteri dalam keluarga kami.

Sebelum ni keluarga aku hanya aku seorang perempuan dan 4 orang laki.

Tapi dengan hadirnya seorang lagi puteri memang menjadi penyeri dalam keluarga kami.








Dan hari ni 27 Mei 2011,

Genap 4 tahun sudah puteri ini.

Nama diberi Puteri Qistina Syakira



Dan dalam umur dia 4 tahun, dia dah kenal Huruf-huruf ABC sampai Z. Dah boleh mengira dan yang paling penting dia dah pandai menulis nama dia sendiri.

Hobi dia melukis dan mewarna. Kadang-kadang dah pukul 12 malam pon dok mewarna lagi, bila ajak p tdoq, dia cakap "sat la adik dok taler-taler ni" dengan gaya pelat dia cakap hehe..

Kalo p shopping complex, bukan mainan yang dia cari, tapi buku. Bila tak dapat memang menangis sambil dok cakap "adik nak buku, adik nak buku"



Happy birthday buat adik kesayangan aku Puteri Qistina Syakira




5 comments:

  1. comel....ada cam muka gksb..:)

    hepi bufday adik..jadi org yg beguna tau..:)

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Lahir Puteri Qistina Syakira .

    leh geng ng abg Nadh la ni. geng bulan 5. hihihi..

    Moga panjang umo, murah rezeki, membesar ng sihat n bijak menjaga diri bila da besar nanti. n moga jadi anak solehah, n penting untuk jadi adik y baik buat abg2 n akak dia.. :D

    Nadh mendoakan. Amin.

    ReplyDelete
  3. comelnya adik...rajin lak..nnt mesti pandai n bijak sana sini...huhuhu

    http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-penceloteh-comel.html
    jemput la join bloglist kalau sudi..

    ReplyDelete
  4. semoga dipelihara ALLAH sehingga ke akhir hayatnya..beday adik!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi