Tuesday, May 10, 2011

SEGALANYA MENGENAI KEBENCIAN~HARI KETIGA



Selepas entry bagi Hari PERTAMA dan KEDUA. So masuklah hari ketiga iaitu hari ini.

Semua adalah mengenai 10 perkara mengenai kebencian aku.


day three : 10 things you hate

  1. Benci kaki penipu. Aku ni kalo tahu orang menipu aku. Sory to say la lepas tu jangan mimpi la aku nak hadap muka orang tu lagi. Memang aku benci sangat dengan kaki penipu.

  2. Aku tak suka lelaki hisap rokok depan perempuan. Nampak sangat lelaki tu tak tau hormat perempuan tu. Kalo nak hisap rokok, sila la jauhkan diri anda dari hisap depan orang ramai. Dan aku paling pantang kalo tengok orang hisap rokok depan kanak-kanak.






  3. Tak suka dengar orang beletiaq. Kalo yang rapat dengan aku tahu la pangai aku macam mana. Kadang-kadang ada gak member yang suka dok beletiaq kat aku. Kalo aku cakap dah dah. So maknanya better stop. Kalau tak aku plak nanti naik darah.

  4. Tak suka makan ikan keli. Kerang. Ada yang kata hilang nikmat dunia sebab tak makan 2 tu.

  5. Benci akan orang yang suka berlagak pandai. Kalau cakap tu mesti nak bangga diri. Ingat baguih sangat ka perangai macam tu? Jangan jadi bodoh sombong sudah~~

  6. Tak suka binatang berbulu halus. Contohnya kucing dan hamster. Errr sebenarnya lebih kepada takut dan geli. =P

  7. Tak suka katak.. Euuuwww... Geli... Lembik-lembik... Aduyai..Tapi yang peliknya aku ada 3 bear Froggy. Dari yang paling besar, sederhana dan paling kecik. Hehehe...






  8. Tak suka sangat SMS. Tapi lebih suka bercakap telefon. TTM plak suka SMS dari cakap Telefon. Terpaksa membiasakan diri huhu...

  9. Tak suka orang banyak songeh. Yang tu yang ni serba tak kena. Kalo kena sound dengan aku sendiri mau ingat la.

  10. Tak suka dikongkong, ataupun orang berkeras dengan aku sebab aku akan lagi jadi keras hati or kepala batu. Kalau nak tegur, biar elok-elok. Kalau dikongkong aku akan jadi rimas dan mula nak buat perangai yang bukan-bukan huhu.. TTM sangat sporting, sebab tu la aku boleh ke sana ke sini dengan gembiranya haha..Tapi dengan syarat bagitau dia jer. (Kadang2 aku p dulu, balik baru habaq hahaha =P)

Fuh banyak gila perkara yang terbongkar pasal diri aku kan?

Hahaha...

Tak apa la. At least ampa kenai aku walaupun kita tak pernah jumpa kan? Kalau ada yang pernah jumpa tu, yang jauh-jauh kita dekatkan, yang dekat kita rapat-rapatkan hihi



Sebelum tu KLIK Banner untuk VOTE GKSB. Makaseh =)

4 comments:

  1. lama tak mai sini...
    cheq nak aktif semula blogging..ha

    ReplyDelete
  2. huhu..ikan keli bakaq mmg terbaek la!!!sayang sapa xmakan..

    ReplyDelete
  3. Btoi kata liza..ikan keli+kerang terbaik..hehe
    Smua owg xsuka dikongkong wei..lumrah alam owg xkongkong kdg2 ckp owg xcare bla dh care ckp owg kongkong..hehe..
    Sms is fun..u better like it..hehe..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi