Tuesday, May 3, 2011

SERU~BEST KER??



Kelmarin member aku ajak jumpa sebab ye la tak lama lagi aku dah tak dok Penang. Lepas ni memang susah nak jumpa dah.

So dia ajak keluar tengok wayang tengok cerita Seru.

Cerita ni dia yang pilih walaupun hati aku meronta-ronta nak tengok Movie Roomate. Dah orang belanja malas la nak banyak songeh kan hehehe...





Cerita Seru ni boleh la tahan aksi ngeri dia tu, memang ngeri la juga siap bunuh-bunuh, hantu yang keluar semua. Memang buat aku dok terkejut. Sebab tu aku tak suka tengok ceta seram ni.

Tapi ending dia macam taik!

Memang aku rasa ruginya tengok cerita ni. Hasil kesudahannya sangat mengecewakan. Nasib baik bukan duit aku huhu...Tak puas hati dengan ending dia.

Tapi kalau ampa nak tengok juga terpulang la

Ni just pendapat aku jer...

Jom baca sinopsis ceta ni.


Sinopsis Seru:-

Mengisahkan tentang sebuah produksi yang sedang membuat satu penggambaran filem seram bertajuk “Jangan Bernafas”. Semasa penggambaran berlangsung, secara tiba-tiba, pelbagai kejadian aneh dan peristiwa berlaku diluar jangkaan mereka.

Pada mulanya, mereka menganggap ia hanyalah rasukan biasa dan kru di sebalik pembikanan filem tersebut ingin menjadikannya sebagai “footages” menarik untuk tujuan promosi filem tersebut.

Namun, seorang demi seorang menjadi sasaran rasukan dan juga pembunuhan menyebabkan keadaan menjadi tidak terkawal…. tetapi kamera yang digunakan, masih terus merakamkan aksi yang terjadi .

Apakah yang akan terjadi kepada kumpulan tersebut, mampukah mereka mengelak daripada dirasuk dan diburu entiti yang tidak diketahui?.


Tepuk dada tanya hati

Senyum Mau Maneh

Lagi Maneh kalo ampa tolong VOTE GKSB makaseh


=)



10 comments:

  1. bace jer mcm taik .! !trus xnk tgk daa.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. endingnya ape?takkan mimpi kot?

    ReplyDelete
  3. ahhaa...apik xleh tgk citer antu...

    ReplyDelete
  4. Tak tengok lagi seru ni , tp klu senjakala mmg best.

    ReplyDelete
  5. dah banyak sangat dah horror movie sampai orang tengok pun dah tak rasa takut...

    ReplyDelete
  6. citer ni mmg hampeh, sy dah tengok. wat rugi duit dan mase je...

    ReplyDelete
  7. seram 2 bley la..maybe sbb sy ni penak0t kot..haha..terkejut 2 bnyk la..tp kalu tgok citer seru nie mse kuar panggung mesti kepala pusing kan? kan? sebab kamera dia asik pusing2 hahaha..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi