Sunday, May 1, 2011

TINGGAL KENANGAN~ YANG BERLALU, BIARKAN BERLALU





Orang kata, kisah lalu usahlah dikenang. Yang berlalu biarkan la berlalu.

Tapi bila kenangan lama kembali dalam hidup aku, tak banyak pon, sedikit sebanyak terkesan juga kat hati ni.

Hampir 4 tahun... 4tahun aku cuba buang dia dari hidup aku Tiba-tiba dia datang dalam hidup aku kembali.

Tak sangka plak no telefon aku dia masih ingat sedangkan waktu dia tinggalkan aku dulu sepatah haram pon dia tak cakap apa-apa tup tup kahwin dengan orang lain.

Apa plak motif dia call aku? Aku plak boleh tak cam suara dia??

Aku?? Tergugatkah??

Of course la tak, alhamdulillah aku cukup bahagia sekarang ditemukan dengan lelaki yang betul-betul dapat memahami aku dan terima aku seadanya seperti yang aku inginkan

Cuma tak banyak pon, sedikit sebanyak kenangan lalu terimbau kembali.

Tiba-tiba plak terasa nak layan lagu Tinggal Kenangan ni

Layaaaannnnnnnnnn





Alamak silap lagu plak...

Layan lagu ni la

Kenangan Semalam





VOTE la GKSB dulu yer.. Makaseh






4 comments:

  1. sabo ek kak..ujian..memang susah kalau ex kapel kite kontek blek..semua kenangan teringat..wahh layann lagu saleemmm..=) singgah and follow akak..=)

    ReplyDelete
  2. yang penting kite enjoy !
    haha :p

    ReplyDelete
  3. sedih jugak kisah anis ni..huhuhuhu
    smoga anis bahagia selalu..
    sue dh nk kawen..pasni anis plak ek..huhu

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/gores-dan-menang.html

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi