Friday, June 3, 2011

AISHITERU~I LOVE YOU~AKU CINTA KAU | GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR





Tiba-tiba aku dah tangkap cintan dengan lagu ni.

Memang layan sangat. Dok dengar lagu ni ulang-ulang kali pon tak jemu.

Ni semua gara-gara terdengar lagu ni kat BLOG INI

Bila tanya adik aku lagu ni lagu apa terus dia bagitau tajuk dan aku cari dalam youtube.





Fuuhhh layan..

Terus teringat kisah-kisah lama bersama kekasih-kekasih lama hahaha...

Banyak plak kekasih tu.. hakhaktuihh.. keh3.....

Melawak ja nowh...

Apa-apa pon aishiteru la...

11 comments:

  1. lagu nie mmg best..trus wt lagu kt blog..hahah

    ReplyDelete
  2. fenomena cinta melody.. haHa

    ReplyDelete
  3. suke lagu nih..
    cite cinta mel0dy~ huhu layan jugak

    ReplyDelete
  4. mmg best lagu ni..hari2 sy dengar kat hp..tgh drive..tgh mkn...nak tdo pun layan lagu ni dulu.huhu

    ReplyDelete
  5. walau raga kita terpisah jauh
    namun hati kita selalu dekat..


    ^_^

    ReplyDelete
  6. ehem2..mule la tu cik GK nak berangan-rangan..hahaha :D lagu tu mmg meniti di bibir masa ezma final exam aritu..eekkeke :D

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi