Monday, June 20, 2011

APA CERITA MEET UP BLOGGER?? MAI SINI NAK CERITA


Meep Up Blogger di Utara telah selamat berlangsung pada 18 Jun 2011 bertempat di Star Parade Alor Star dan dihadiri seramai 14 0rang bloggers.

Ada yang mai dari Perlis, ada yang sanggup mai dari Penang. Memang mabeless depa ni.

Jom tengok muka-muka yang mai hari tu





Dan juga Munet~~

Sory Munet huhu dah update dah ni.....



Macam-macam gaya ada

=)




Nampaknya sepanjang ia berlangsung, aku telah menjadi juara 2 kali berturut-turut di mana belum ada yang berjaya mengatasi aku. 1st masa di Jitra Mall hari tu, 2nd di Star Parade.

Bangga weh bangga. hahaha...

Start main jer 2 kali strike dah hahaha.

Tak percaya jom tengok score board ni.



109 markah untuk 1 games, boleh la tu... hehe..


Lepas lepak makan-makan di food court Star Parade kami ke Taman Jubli Emas untuk sesi Photoshoot


Melompat lebih tinggi





Gadis-gadis cover album

Depa ni kumpulan K-Pop yang baru keh3...





Aku paling suka pic ni

Ada style la



Sebelum balik


Bye bye...


Nak tengok gelagat bebudak KBU ni??

Meh tengok video ni




Disebabkan ada geng Penang yang nak mai tengok Mini ICT kat Aloq Staq, aku ajak depa mai singgah umah aku dulu, rehat-rehat sat, lepas Maghrib baru p Mini Ict.

Masa ni hanya tinggal 6 orang ja termasuk aku, tapi kecoh tak sangka haha..

Ampa tak percaya mai tengok video ni plak


Masa ni depa dok main teka-teka lagu. Aku ni tukang gelak ja tengok gelagat depa hehe

Yang dok gelak sakan tu aku la hehe..


Apa-apa pon terima kasih pada semua yang hadir pada hari tu.

=)

Happy sangat dengan ampa semua



NOTACIKGADIS: PIC KREDIT TO PAK CU DAN MUNET

26 comments:

  1. beshnye korang.. huhuuhu...

    ReplyDelete
  2. seriusssss rindu dengan tempat tuuuuuuu!

    ReplyDelete
  3. bestnya..so far lum ada chance lg nak meet up blogger :(

    ReplyDelete
  4. sayang semua bulat2.. terima kasih kt ampa jugak... :D

    ReplyDelete
  5. hahaha~ terbaik la cik gk.... ^_^ mikro pown nk buat jugak entri huhu.. tpi tak berkesempatan lagi.....

    ReplyDelete
  6. cantik gambar-gambar tu...sporting ek mereka semua...

    ReplyDelete
  7. tedia.. awat gmbaq kami sorg xdak!!!!!

    ReplyDelete
  8. aisehhh asyik terlepas jer perjumpaan nie...taman jubli emas dah dekat sgt dengan umah cik...

    ReplyDelete
  9. mak orang tak de kan???
    mujur akak tak pi..
    heheheheh

    ReplyDelete
  10. nanti kita lawan men bowling na. tengok sapa menang, sapa kalah. hahahaha..

    ReplyDelete
  11. AMBOI SAKAN DEPA BALING BOLA N LOMPAT NO

    ReplyDelete
  12. laa..pi tmn jubli mas tu ka?adehh..dkt je kat umah akak kat kg tp x penah pi pun...hahaha..ye la..balik sat2 jaaa...

    ReplyDelete
  13. awat cheq tak tau pon.. sedih2..

    nant bebila nak meet up kat utaqa.. cheq boleyh nak join sekali =)

    ReplyDelete
  14. wahh happening je nmpak.. nk join jugak ^^

    ReplyDelete
  15. yang pertama dulu kita seri la.bukan CK menang...arghhh..hahahhaha

    ReplyDelete
  16. wah,meriah nampak..
    xtau lak kt AS da mini ICT..kui3..
    katna tu?

    ReplyDelete
  17. walawehhhhh
    ramai nya aweks2
    hohohoo
    hebat juga markah2 bowling hang pa semua noh
    cayalah

    Juvana Episod 9

    ReplyDelete
  18. wah bestnya...lamanya x p kat star parade...tmpt lepak masa zman sek2 dlu..hehe

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi