Sunday, June 5, 2011

FENOMENA NORA ELENA | SETH TAN JEJAKA PUJAAN MASA KINI





Sekarang ni dah jadi fenomena Drama Nora Elena di TV3.

Semua terpikat pada Seth Tan~~So sweeett...

Hahaha...

Tapi wujud ke laki cam tu??

Romantik, penyabar, pandai amik hati...

Fuuuhhh..

Cairrrr beb tengok Seth Tan tu. Tapi semua tu lakonan semata-mata kalau di alam realiti wujud ke lelaki macam tu??

Dan aku juga nak kongsi Vlog ni dari sahabat aku Nadzri dari blog Frame and Lenses yang juga merupakan ahli KBU.

Jom kita sama-sama dengar dan hayati apa yang diperkatakannya. Nadh ni femess ni...






So sweeeettt...

=D

8 comments:

  1. Xpenah tengok pun ceritu tu..Pukul brpa?..

    ReplyDelete
  2. saya rasa ada lagi kot lelaki spt SETH TAN tu.. tapi,susah kot nak cari..

    salam kenal.. 1st time singgah sini ^_^

    ReplyDelete
  3. dlu fenomena adammaya..semua cair ngan watak Adam...skang Seth...suka suka =)

    ReplyDelete
  4. tu dia aihhh.. ada jugak.. nak tegelak la. ampa ni macam2 aihh.

    ReplyDelete
  5. x bkesempatan nak tgk nora elena ni..

    ReplyDelete
  6. disebabkan watak seth tan dalam cita Nora Elena...
    ramai yang mengaku diriNya setaN...sweet laa konon kan..hik3...;-)

    ReplyDelete
  7. memang sweet je nengok Seth Tan layan Nora Elena tu... cinta lepas kawen pulak tu... Hee... suka!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi