Friday, June 17, 2011

GAMBAR MYVI BARU | ADA WARNA FAVORITE GADIS KAMPUNG SEPARA BANDAR



Arghhh....rasa macam nak jerit kuat-kuat jer.....

Tak ku sangka kereta yang aku idam-idam selama ni ada warna feveret aku iaitu purple.

Ada 2 jenis model yang baru dikeluarkan iaitu Myvi Elegance dan New Myvi.

Nak tengok macam mana rupanya??

Taraaaa..........



MYVI ELEGANCE



Purple tu weh, purple....

Suka sangat.....

Cewah Dok suka pon bukan aku boleh beli lagi. Yela tak dapat keja lagi. Tak pa la pelan-pelan kayuh, ada rezeki tak kemana ye dak??

Myvi Elegance hanya ada 3 pilihan warna iaitu Ungu, Hitam dan Putih.



Ini plak The New Myvi.

NEW MYVI


Ada 6 pilihan warna iaitu Purple, Grey, Silver, Black, Pearl white dan Ivory White. Lebih banyak pilihan warna dari Myvi Elegance.


Dari segi keluasannya lebih luas dari model-model MYVI yang lain yang pernah dikeluarkan oleh Perodua.




Ni contoh harga bagi Myvi SX 1.3 Manual




Ini pulak harga bagi Myvi 1.3 Elegance.




Kalau aku dah keja, mungkin aku akan ada sebijik kereta Myvi warna PURPLE. PURPLE hokeh??





Emo ni emo sebab tak dapat keja lagi. Sob Sob sob....


Untuk maklumat lanjut ampa boleh p jenguk di http://www.perodua.com.my





19 comments:

  1. emo jugak..tengok smbil terkebil2 ja..mna nk korek 54riban..ahaa Mystical Purple!! sma la kita cik GK..gila purple...ehee

    ReplyDelete
  2. wahh..
    teringin nk stu..
    duit xramai lg..

    ReplyDelete
  3. myvi baru mahai,mencekik tuk mesia ni, rege nak sama ngn vios da...papepon myvi tetap di hatiku :D

    ReplyDelete
  4. jgn menyesal beli kereta kecik2 sudah...hahah

    ReplyDelete
  5. @shafiq

    ok la tu daripada GKSB, langsung xda duit kih3...

    ReplyDelete
  6. @meaw

    haha...yaka? vios turut menjadi idaman..tapi yg ni ada warna pepel...

    ReplyDelete
  7. Warna ungu tue smart, kalo beli gerenti orang pandang...

    Entry terbaru -> Gambar Perodua Myvi 2011 Dan Harga Pasaran Di Malaysia.. (",)

    ReplyDelete
  8. mmg cun kan warna nih ? huaaaaaaa ~ i pn tak keja lagii !

    ReplyDelete
  9. arghh cantik2! yg baru lak nmpk lg hOt jee..! bez2...=)

    ReplyDelete
  10. hi there i have followed your blog and i hope you can follow me back..you have a very nice blog here and see you on my blog ya! cheers

    ReplyDelete
  11. cantiknyaaaaaaaaaaaaa myvi elegance tuuuuuuuuu!

    ReplyDelete
  12. eh kale purplelicious??whoa! aida pun suka! tapi tak mampu nak beli lagi keta tu. hehe. tengok je la... :)

    ReplyDelete
  13. cantik tue...sabar ye dik....

    papepun good luck

    ReplyDelete
  14. warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..terus rasa nak beli kereta ni skang jugak!!!

    ReplyDelete
  15. beli jgn x beli!!beli2!!~huhuhu...

    ReplyDelete
  16. ok, jarang nampak warne purple..
    cantik cute miut...
    tapi mahal la dari myvi lame..huhu

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi