Friday, June 17, 2011

HARAP TAK ADA YANG TERLEPAS PANDANG



Ada yang terlepas pandang tak pasal ni???




Harap tak ada yang terlepas pandang yer. Sebab sebelum ni bila aku anjurkan sesuatu event, lepas tu mesti ada yang komen, tak tahu pon pasal ni.

So minta jasa ampa semua tolong sebarkan yer.

Dengar kata ramai gak muka-muka baru iaitu orang yang aku belum pernah jumpa lagi akan join gak. Harap tak ada yang rasa segan sebab tak kenal sesiapa. Sebab tu la tujuan kita anjurkan bowling ni.

Dan untuk pengetahuan ampa semua T-Shirt Kami Blogger Utagha ada lagi satu saiz XS lengan pendek. Kalo ada yang nak bawa duit siap2 harganya RM 25.

Untuk yang nak order, tempahannya akan dibuka tidak lama lagi. Tapi bukan sekarang. Tunggu aku umumkan nanti okeh??

Untuk tahu lebih lanjut pasal Event ni boleh jenguk SINI




NOTACIKGADIS: TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER



17 comments:

  1. nak pegi tapi segan la sebab tak penah jumpa *duk bayangkan first time jumpa geng2 utara,hehe

    ReplyDelete
  2. ala... es0k ada pr0gram la..
    kene keje.. huhu
    sedey!

    ReplyDelete
  3. alahai jauhnya..moga happy semua yg join event ni..

    good luck to all

    ReplyDelete
  4. besok nih.. mmg tak dapat lah aku nak join. sadis... nanti2 buat lagi. mana tau aku leh join :D

    ReplyDelete
  5. @ady: jangan la sedih2...next time kita wat lagi =)


    @meaw: tapi akhirnya datang juga.. terbaik dari ladang =)


    @alin: xpa xda rezeki lg tu....


    @ady: thanks =)


    @asada: hahaha amboi dia...

    ReplyDelete
  6. Noted...tapi ada kat KL...sob sob sob

    ReplyDelete
  7. akak segan la..
    lagipun mak2 orang tak dak..
    yang pi mesti adik2 comel ja..
    hheheh

    ReplyDelete
  8. org johor blh join x?? <- tibe2... hehehe...

    beshnye... korang.... hehehe..

    ReplyDelete
  9. huh...xdapat nak join korg nyer group lagi ni..hahahahaha... :p

    ReplyDelete
  10. waaaaa! best gila kot dapat jumpa member2 baru. tp tadak kawan nak p. tesk tsk tsk :( sadis maa!

    ReplyDelete
  11. nanti raya jangan lupa buat gathering kat bukit merah..haha

    ReplyDelete
  12. huhuhu..mmg xtau pon..
    ketinggalan info...

    tapi xleh join..
    hope event ni bjaye ye..:)

    ReplyDelete
  13. lepas ni upload gambar
    hujan ribut dkt rumah aku nih

    Maharaja Lawak Minggu 12

    ReplyDelete
  14. syoknye jumpa geng blogger..nk pi tak boleh, ceq org utara jugak dok jauh kt kl ni...huhu

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi