Tuesday, June 21, 2011

IKLAN DIRI UNTUK JAWATAN KOSONG



Dah sebulan lebih aku jadi penganggur terhormat. Otak semua dah jadi tepu. Mungkin tak ada rezeki lagi nak dapat kerja.

Ada kawan-kawan yang dah dapat keja, ada yang belum. Rezeki masing-masing kot.

Mau saja aku buat iklan yang aku sedang mencari kerja. Agak-agak berhasil tak?? Hehe...

Duit pon dah makin susut. Nak Huha huha pon kalau duit tak ada jadi tak syok plak. Tak pa la janji tak hutang rata, jenuh satgi kena ligan sebab tak bayar hutang. Keh3...

Oh rezeki~~cepat la masuk. Tak sabar nak kerja dah ni.

Kalau ada kerja kosong kat mana-mana ROGER la. Aku kelulusan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains Kemasyarakatan atau bahasa omputihnya Social Science dari USM.

Boleh Tegha tu??



17 comments:

  1. wekekekeke,lawak la cik gk ni,siap anounce kot blog g,tapi mana tau....kalau ada rezeki tang ni,meaw pon baru terfikir nak buat yang ni,hehe....kesian kat cheq ni,jaja resume kat kedai makan pon tak dipanggil2 lagi,huhu

    ReplyDelete
  2. cik GKSB..sabar ye..Kita sama la..masih menganggur..Ada rezeki, di situlah kita. Moga Allah bantu kita:)

    ReplyDelete
  3. hah???ada2...hehehe....mmg post paling baru jawatan kosong pon...hahaha


    hurm...try je isi spa...hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe fara doakan semoge murah rezeki.. dapat keje cecepat yew...

    amin~~~

    ReplyDelete
  5. Nak kerja tapi tak cari betul2.. macam mana nak dapat kerja..
    huhu.. ;p

    ReplyDelete
  6. @epol

    tahu mana tak cari betul2??

    rezeki bukan kita yg tetapkan..

    ReplyDelete
  7. Insyaallah... akan ada rezeki nanti..

    ReplyDelete
  8. semoga kamu cepat2 dapat kerja..
    buat sementara ni tebalkan mana2 bahagian badaN yang kurang tebal..
    heheheh

    ReplyDelete
  9. letak la resume sekali kat entry. kekeke

    ReplyDelete
  10. dah beku ke SPA???erk...xtaula plak...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi