Wednesday, June 15, 2011

KAD JEMPUTAN KAHWIN TOMOK YANG UNIK




Nampaknya sekarang ni dah jadi trend plak kad kahwin yang unik dan berbagai bentuk.

Kalau hari tu Zed Zaidi dengan kad kahwin berbentuk facebook, lepas tu Noh Hujan dan Mizz Nina yang berbentuk kimono sekarang ni giliran Tomok plak.

Macam mana plak rupa kad kawen tomok??



Tomok dan Tunang. Manis dengan lesung pipit





Apa yang uniknya adalah dalam kad kahwin tomok tu ada nota lagu tajuk Bagaikan Bidadari yang dinyanyikan sendiri oleh Tomok. Mungkin bagi Tomok, tunangnya Ayu, adalah bidadari bagi Tomok

Walaupun Ayu lagi tua dari Tomok beberapa tahun, usia bukan penghalang

=)


Inilah gambar kad kawen Tomok

PIC KREDIT to Madammondoq










Dan lagu ni Khas untuk semua pembaca blog GKSB

Bagaikan Bidadari





Bagai sebuah cerita aku dan dia
Bermula hanya matanya yang mempersona
Dia membuatkan hari-hariku
Bagai sempurna tiada celanya
Malam ku gelisah siang ku tertanya
Jika kau tak bersama

Korus
Hadirmu bagaikan bidadari
Melengkapkan langkahku yang terhenti
Kaulah permaisuri gelap dunia tanpamu
Umpama nafasku tak berhenti
Jika kau hilang dalam hidup ini
Percayalah kasih cintaku padamu

Tak pernah hilang
Tak akan pergi

Kitakan terus bersama
Bukan untuk seketika tapi untuk selam-lama
Jangkau kasih kita hingga ke akhirnya
Kita bagai di syurga

(Ulang Korus)

Tak pernah hilang
Tak akan pergi
Tetap di hatiku
Kekal di hatiku
Hanya kamu
Tetap di hatiku
Tetap di hatiku





NOTACIKGADIS: Kad kahwin aku nanti bentuk blog keh3....




28 comments:

  1. seronok lak tgk kad khwin dorg yg unik.. tomok pulak mcm romantik je kad khwin nye..

    ReplyDelete
  2. cantik kad kawin die..

    cik gadis kampung sapara bandar.. kalau kmu ada duit lebey sketkan, mesti kmu nak letak ayat2 quran kan kat kad kawin tu?? betul tak..??

    ReplyDelete
  3. kad kawen i nanti bentuk kapal. haha.

    ReplyDelete
  4. AKAK NAK YE KAD KAWEN BENTUK BLOG TU..
    HEHEHEH

    ReplyDelete
  5. hamboiiihh segak nya tunang depa noh ! -__-

    ReplyDelete
  6. waa kad kawin tomok cantik la,tp like lagi kad kawin noh hujan lg gempak hehehe

    ReplyDelete
  7. kad kawen kwn aku bentuk suratkhabar UTUSAN MALAYSIA

    gila cool

    ReplyDelete
  8. kad kahwin bentuk blog??? wowwww.... terbayang dh kad kahwin gk.. hihihi :)

    ReplyDelete
  9. nak kawen jugak Gk...............huu

    ReplyDelete
  10. nanti kira pnye kad kawen photostat jer.. jimat... hahahahaha :D

    ReplyDelete
  11. wah..da dpt ilham nk wat kad~hehehe..

    ReplyDelete
  12. dahsyat...bentuk blog gitu...hhahahah..xlama dah ni...

    ReplyDelete
  13. tomok bukan abg shah ok!!! hahaha

    ReplyDelete
  14. dah nak kawen ke..melepas,haha.btw congrates tomok.mcm2 design skunk kan.meletop la kalau GKSB pnye bentuk blog..huhu..

    ReplyDelete
  15. kad kawen bentuk belog??wah wah.mmg lain dr yg lain..;p

    ReplyDelete
  16. satu je aku harap dkt tomok nih
    time dia kahwin minta2 jangan lah dia buat fesyen rambut cam tempurung kelapa tu
    adoiii

    Kisah Sekuntum Bunga Hitam

    ReplyDelete
  17. cantik ah bakal isteri tomok. :)

    ReplyDelete
  18. wahh siap dgn note lgu lg.. mantap lah.. emm aku nk pk jgak la.. kad kawin aku nt nk wt cmne ea?? kih3

    ReplyDelete
  19. pergh.. style gila ah..
    tp x kena banned plak eh sbb kaler kunin.. hahha..

    ReplyDelete
  20. arghhh!! cantek!! NAK KAWEN!!!

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi