Wednesday, June 8, 2011

KAHWIN LAGI?? | ADILA & REDZUAN SELAMAT PENGANTIN BARU



Rancak sungguh blog aku update pasal kenduri kahwin ni kan?? Tuan blog ja tak kahwin lagi. Lambat lagi. Tak cukup duit lagi katanya hehe..

Kalo dah sampai masanya aku jemput ampa semua punya. Jangan la tanya lagi bila aku nak kahwin eyh??

Ok, kenduri kahwin kali ni adalah milik sahabat baik aku Adila Abdullah bersama pasangannya Redzuan yang juga pemain bola sepak USM FC.





Macam tak sangka plak, kawan sekelas aku masa form 2-3 di SMK Al-Bukhary Alor Star ni dah kawen. Dia la kawan baik aku. Aku nakal kot dengan dia, biasala remaja baru nak UP hahaha...

Banyak kisah kami...Macam-macam yang jadi dan banyak pengalaman yang mematang kan aku.

Walaupun aku dah pindah ke sekolah lain masa form 4, hubungan kami tetap rapat cuma jarang dah keluar ke sana ke mari macam dulu. Sekarang ni lagi la..Dah jadi isteri orang kan??

Panjang plak aku membebel jom tengok gambar kahwin



Upacara memotong kek



Dan pada yang nak tulis ucapan pada pengantin, ada disediakan di sini





Sempat juga bergambar dengan kawan sekelas yang lain..




Depa 2 ni bercinta selama 6tahun. Fuhh lama gak tu. Akhirnya sampai kejinjang pelamin.

Semoga perkahwinan ampa kekal bahagia sampai akhir hayat dan lahir kan baby yang comel-comel yer hehehe...



Redzuan & Adila



5 comments:

  1. memang banyak kenduri kahwin smpena cuti skolah ni.. alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  2. cantik biru turqoise tu.. :)
    selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  3. tengok banner tu tiba2 teringat apa Shida cakap
    hahahahah

    Filem KL Gangster

    ReplyDelete
  4. nanti cik GK kawen ... jangan lupa jemput akak key...

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi