Friday, June 10, 2011

KEJUTAN-KEJUTAN YANG MUNGKIN GADIS IDAMKAN DARI JEJAKA IDAMAN



Ada terbaca entry yang di post oleh Yna. Dekat entry tu dia ada post pasal 1 video.

Memang mabelesss video ni. Mula la nak berangan macam-macam.

Aku memang suka kan kejutan. Kalo la dapat kejutan macam ni, memang sooooo swwweeeeetttt.....

Nak tau video apa? Ampa kena tengok sampai habis.







Terbaikkkk...


12 comments:

  1. yepp, video ni, best sgt bila first time tgok hri tu, mcm sbuah filem.... tgok ulang2 byk kali..haha

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu...terharu haru...muahaaha..
    anyss bila k kawenn??hehe

    ReplyDelete
  3. @azrul

    itu la pasal..

    tp memang bikin hati cair la hehe

    ReplyDelete
  4. ala.. tak boleh tgk lagi la..
    opis block u-tube

    ReplyDelete
  5. weh ok....aku menangis ...watta lucky girl....aarrggghhhh~

    ReplyDelete
  6. sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sweeeeetttt.. Nadh plak terharu.. agagagagg.. :P

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi