Monday, June 6, 2011

KU JEJAK | LEAVING ON A JET PLANE





Fuuhhhhh...

Blog baru sempat ber update sekarang ni..

Hari ni kenduri lagi.. 2 kenduri plak tu...

Lepas tu rush balik kampung dekat Yan Kedah.

Sangat penat~~

Mahu berehat dulu..

Akan ku jejak kembali blogger yang tinggalkan komen dan balas komen-komen ampa semua yer..

Bye semua

Opss sebelum tu aku nak tinggalkan ampa dengan 1 video..

Leaving on a jet Plane~Waktu aku mula belajar main gitar, aku main lagu ni la hehe..









Posing kemain lagi dengan gitar




Kalo ampa suruh aku main sekarang, sory dah tak berapa nak ingat haha.. Jari pon dah keras dah...

Wakaka

=P

Senyum Mau Maneh

=D

14 comments:

  1. tudia la gk a.k.a yuna edisi yan kedah...wakakka men gito gitu..wakakak

    ReplyDelete
  2. sama la, kite pun sibuk sikit sehari dua ni. kenduri2..

    ReplyDelete
  3. ak blaja lagu hepi besday jer dulu sampai keras jari! tidakkk~

    ReplyDelete
  4. lagu ni best. tingat plak cita Armageddon. :)

    ReplyDelete
  5. @gomokpendek

    haha..ok la tu... time befday main gitar je adiah lagu tu kat org keh3..

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi