Thursday, June 9, 2011

LELAKI SEKSI PADA BAHAGIAN....................




Lelaki seksi??

Seksi kat mana tu??

Banyak bahagian kan? ahaha....

Ada yang suka lelaki berotot katanya seksi.. Ala macam Aaron Aziz Aka Seth Tan dalam Nora Elena tu.





Aaron Aziz



Fuuhh body dia...Bikin gadis-gadis cair...

Tapi bagi aku lain plak. Lelaki seksi kalau ada janggut.

Ahahaha.....

Daripada aku sekolah lagi memang aku suka sangat tengok lelaki yang ada janggut... So sweeetttt....

Sampaikan nak cari pak we pon mesti yang ada janggut.

Antara janggut yang aku minat adalah style macam ni



Johnny Depp.


Seksi wooo...auuummmmm...

Dan lagi seksi macam



Fahrin Ahmad


Fahrin ni dari dulu lagi aku suka tengok dia, janggut dia comel....Tapi tak semua orang suka lelaki ada janggut. Mungkin depa suka lelaki yang ada misai macam ni kot



A. Galak


Hahahaha..


Senang cerita, seksi tu subjektif. Bagi aku lelaki tu nampak seksi kalau dia ada janggut. Kalau ada janggut sejemput tu lagi comel hehehe...

Apa-apa pon tepuk dada tanya selera ahahaha....




NOTACIKGADIS: TTM SEMESTINYA ADA JANGGUT. =P




27 comments:

  1. aaron memang hensem same macam fahrin

    tp oliwood scha lg suke tengok hugh jackman..aummmm..memang hencem..

    ReplyDelete
  2. errrr.... tak bapa suka laki der janggut tapi setakat la kenal semua jer janggut so terpaksa accept.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. lelaki botak licin n badan ketui2 tu sexxy,.awww!!haha

    *bgi aini lelaki pakai kain pelekat lagi sexxy aw,.=p

    ReplyDelete
  4. kambing pun ada janggut sejemput... :)

    ReplyDelete
  5. Misai A.Galak memang tiada tandingannya...tetap maintain sejak dulu. First sekali tengok dalam filem Darah Satria dia jadi Sjn Razak...

    ReplyDelete
  6. sy xske yg d jnggut, tp dpt gk..ahahaha~

    ReplyDelete
  7. haha..suka tengok misai Encik A. Galak tu...

    Ada yang kata lelaki nampak seksi bila perut boroi..betul ke? hehehe

    ReplyDelete
  8. Psstt..ada yang kata lelaki nampak seksi bila perut boroi..betul ke?..hehee

    ReplyDelete
  9. for me lelaki seksi pada senyuman :)

    ReplyDelete
  10. kite pun suke laki ada janggut nmpk cool jer..

    ReplyDelete
  11. ooo gitu yer gamak nyer citarasa mike semua :D



    - dari dulu lagi berjanggut sebab x suka cukur janggut. pedih rasa kulit. trim dgn gunting jer bila terasa agak panjang ckit

    ReplyDelete
  12. a galak yg plik seksi kat sni!!!..

    ReplyDelete
  13. saya suka tgk otot lengan..hehe

    ReplyDelete
  14. hahahah~ BF gp terkenal dengan panggilan tol janggut~

    ReplyDelete
  15. ohhhhh . Johnny depp :D suka diaa .

    ReplyDelete
  16. hahaha..laki ada janggut la best..nt bosan2 leh maen janggut dia..kui3..

    ReplyDelete
  17. wah! kiranya i seksi la nie.. hahahhaahhaha

    ReplyDelete
  18. klu sy ade misai + jnggut.. sexy part ne plak? errk....

    ReplyDelete
  19. janggut sejemput sgt cool :p

    ReplyDelete
  20. lelaki seksi ble dy pakai cermin mata...:)


    jz my 10cents...;)

    ReplyDelete
  21. huhuhu~
    pada alin, cara die layan kite.. cam ala2 seth layan n0ra.. hahhah

    ReplyDelete
  22. suker karakter aaron aziz yang saye rase 'seksi'..;p

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi