Wednesday, June 15, 2011

MEET UP BLOGGER @ STAR PARADE


Khas kepada blogger yang duduk di Kedah atau kawasan sekitar.

Rasanya dah lama aku tak anjurkan aktiviti bersama blogger kan?? Last aktiviti adalah Gathering KBU di Penang.

Dan sempena cuti sem ni, mesti yang dulu duduk study jauh tak berpeluang nak join mana-mana aktiviti yang GKSB anjurkan, anda berpeluang untuk sertainya sebab kita akan buat meet up blogger di Pacific, Star Parade Alor Star.


Butir-butirnya adalah yang tertera seperti banner berikut:





Jadi mari sertainya. Jangan lepaskan peluang untuk berjumpa blogger yang mungkin ampa tak pernah jumpa tapi hanya bersua di blog sahaja.

Kalo ampa nak join, boleh sahkan kehadiran ampa.


Kalo ada apa-apa hal boleh contact

Cik GKSB - 019-4446535

Pak cu Sofi - 017-4857958




NOTACIKGADIS: Jangan lupa bawa stokin =)

NOTACIKGADIS2: HARAP DAPAT DATANG PADA MASA YANG DITETAPKAN



18 comments:

  1. ala..tak leh join.
    takde di kedah masa tu.
    huhu

    ReplyDelete
  2. hye awak~ ;p

    saya tiru sebijik-sebijik tau

    http://gardeniaboys.blogspot.com/2011/06/northen-blogger-meet-up.html

    ReplyDelete
  3. errr... tengok keadaan dlu cmna.. heheh.. xtau lg free ka dak..

    ReplyDelete
  4. sat nak pikiaq nak join ka tamau join... he he....

    ReplyDelete
  5. oh lupa, 18hb aku tak balik kedah. so tamau join. =)

    ReplyDelete
  6. insyAllah,kalau free aida join la. :)

    ReplyDelete
  7. alaa, best nya. tp tak bule join. :(
    next time buat lagi tau!

    ReplyDelete
  8. alaa, best nya. tp tak bule join. :(
    next time buat lagi tau!

    ReplyDelete
  9. alaa, best nya. tp tak bule join. :(
    next time buat lagi tau!

    ReplyDelete
  10. kalau tidak teringin nak pi tapi tak balik alor star minggu ni...tak peraya nak buat camana...

    ReplyDelete
  11. salam.. sorry kdt habeh lak..huhu... bayar rm30... xingat include postage or x.. rasanya x...

    ReplyDelete
  12. akak, kalau bukan geng kbu tak boleh join ke? uhuuu. esok last day kt kedah nie..

    ReplyDelete
  13. opss! sya blogger utagha[KEDAH],
    tp bukan ahli 'Kami Blogger Utagha' la..hehe =)
    Maknanya xleh join la kan?

    ReplyDelete

TeRiMa KaSiH KeRaNa MeNiNgGaLKaN PeSaNaN =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ GadisKampungSeparaBandar 2013 | All Right Reserved
Designed By
Shahada Fauzi